Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1776)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1776)
    • 5 Star(1733)
    • 4 Star(37)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/11/2020

    Jakość jest super.....wielkie materiały, kabel trochę ciężki niż inne (bcz materiałów premium)...sprzedawca wysyłał towary bardzo szybko i otrzymałam go bardzo szybko...Jestem bardzo zadowolony z produktu.... Kupię go ponownie i ponownie....kup szybko UWAGA: Zastanów się dwa razy, gdy U wybiera kabel lenth

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Kupuję kabel po raz drugi, cechy nie różnią się od poprzedniego. Ma około 90 cm długości. Jest czerwony warkocz i krawat na rzep. Jakość jest doskonała, całkowicie pasuje do opisu. Całkowity opór wzdłuż linii energetycznych wynosi 0,091 ohms. Kabel bez ściągania napięcia wytrzyma prąd w deklarowanym 3A i jeszcze więcej. Ogólnie rzecz naprawdę wysokiej jakości, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    If you need a fast way to copy your photos, videos from your mobile devices or watch your phone stored vids on TV, the BlitzWolf BW-TC9 gets the job done. I marked down it's performance through my speed and output testing video (JoGeo Techlab). Its a braided high strength USB-A to USB-C cable with 5Gbps (640MB/s) data transfer and up to 12V 3A charging output. Also its compatible with Qualcomm QC2.0/3.0, Huawei FCP, Samsung AFC and MTK PE charging protocols.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Kable dostarczane są w prostym opakowaniu zamykanym na zamek błyskawiczny. Długość kabla wynosi około 90 cm. Jest czerwony warkocz i krawat na rzep. Jakość kabla jest doskonała, w pełni pasuje do opisu. Całkowity opór wzdłuż linii energetycznych wynosi 0,093 ohms. Dzięki tym parametrom kabel bez znaczącego ściągania napięcia wytrzyma prąd w deklarowanym 3A. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Very good quality! Polecam jedne z najlepszych i najtańszych kabli. Tutaj jakosc i cena maja najlepsze propozycje. Ten akurat wygralen w grze banggood za darmo ale kiedys kupilem taki 3 lub 5m i jest super do dziś. POLECAM!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Używałem wersji micro USb tego kabla i obecnie korzystam z Samsung M31 z wydajnością szybkiego ładowania. Ładne opakowanie. 5/5

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Kabel Blitzwolf (najlepszy) z wtyczką usb typu C, oczywiście doskonały i z niskim oporem, więc można drogie szybciej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Świetny kabel USB do złącza TYP C. Działa dobrze w przypadku danych lub ładowania. Bardzo poręczne i miłe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Najwyraźniej ma dobrą budowę. Jak w reklamie, ale trochę czasu się podrzuca. Wydaje się wytrzymały. Zgodnie z zapowiedzią, ale to trochę potrwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Podobała mi się miękkość kabla. To ułatwia noszenie. Normalnie działało z moim Mi9. Zarówno dane, jak i ładowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 864
    • Ft4 778
    • Ft7 356
    • Ft4 778
    • Ft7 642
    • Ft4 138
    • Ft4 393
    • Ft7 356
    • Ft3 307
    • Ft2 940
    • Ft6 250
    • Ft3 676
    • Ft2 545
    • Ft8 423
    • Ft6 250
    • Ft4 778
    • Ft3 501
    • Ft4 412