Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(640)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(640)
    • 5 Star(622)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/05/2018

    Кабель мягкий солидный проводимость достойная но не самая лучшая - на фото сравнение "белого доктора" кабеля 25 см и этого.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2019

    Cabo de ótima qualidade, compatível com o carregador Quick charge da Blitzwolf que eu tenho, agora os dois formam um casal hehe...podem comprar sem medo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2018

    Good quality cable, works good will update again later

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • IGIVIP3
    PL
    16/05/2018

    I'm really excited about those new cables. Their new skin is very nice. I can't say anything about their toughness because I have them only for almost a month.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2019

    This cable looks really well made.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2018

    Ik heb al meerdere kabels van BlitzWolf besteld. De kwaliteit is zeer goed en de prijs is zeer acceptabel. Keer op keer een goede aankoop

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2019

    Cb Usb muito resistente, ótimo acabamento, Blitzwolf, é serviço de Qualidade.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • tcmVIP2
    HU
    31/01/2020

    Bardzo wysokiej jakości kable. Używam kabli marki Blitzwolf od lat i zawsze jestem z nich zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2019

    Good product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2019

    fast shipping Premium quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$5.87
    • US$9.99
    • US$44.99
    • US$6.59
    • US$15.49
    • US$6.99
    • US$10.44
    • US$5.99
    • US$5.79
    • US$6.31
    • US$8.99
    • US$7.49
    • US$8.99
    • US$6.49
    • US$26.55
    • US$8.99
    • US$7.99