Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(624)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(624)
    • 5 Star(608)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/05/2019

    Kabelek jest zgodny z opisem. Spełnia swoją rolę bez problemów, a jakość wykonania również jest bez zarzutów. Taśma z rzepem powinna być jednak trochę krótsza, bo jest za długa jak na tak krótki kabel, lubi też spadać z niego, bo ma za szeroki otwór, ale jest to proste do poprawienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2018

    Кабель не плохой, мягкий и не толстый, не особо чувствуется, что есть кевлар, 2А при 9 вольтах поддерживает. Если покупать со скидкой то хорошо, а за полную стоимость то очень дорого

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2018

    Кабель мягкий солидный проводимость достойная но не самая лучшая - на фото сравнение "белого доктора" кабеля 25 см и этого.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2019

    Cabo de ótima qualidade, compatível com o carregador Quick charge da Blitzwolf que eu tenho, agora os dois formam um casal hehe...podem comprar sem medo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2019

    Кабели длиной 1м хороши. Жестковаты. На токах в 1А и 2А показали незначительное падение напряжения на них. К покупке рекомендую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2018

    Produto de ótima qualidade, demorou um pouquinho, em relação a outras mecadorias que foram pedidos na mesma época, porém deu tudo certo. Vendedor recomendadíssimo. Obrigado por tudo! Euclides!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2018

    Кабель- BlitzWolf® AmpCore Ⅱ BW-MC11 2.4A Микро USB,всё отлично,все заявленные характеристики присутствуют,к покупке рекомендую!!!"

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • IGIVIP3
    PL
    16/05/2018

    I'm really excited about those new cables. Their new skin is very nice. I can't say anything about their toughness because I have them only for almost a month.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2018

    Ik heb al meerdere kabels van BlitzWolf besteld. De kwaliteit is zeer goed en de prijs is zeer acceptabel. Keer op keer een goede aankoop

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • tcmVIP2
    HU
    31/01/2020

    Bardzo wysokiej jakości kable. Używam kabli marki Blitzwolf od lat i zawsze jestem z nich zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 032
    • Ft3 080
    • Ft3 543
    • Ft2 155
    • Ft2 464
    • Ft2 772
    • Ft1 847
    • Ft3 080
    • Ft3 558
    • Ft3 188
    • Ft3 080
    • Ft2 464
    • Ft4 930
    • Ft3 389
    • Ft2 772
    • Ft2 772
    • Ft2 340
    • Ft33 913