Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(130)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(130)
    • 5 Star(104)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/10/2021

    Dostawa w ciągu 9 dni roboczych w Brazylii. Wyraźny dźwięk, głośny. Precyzyjne, wygodne w uchu, różnią się od niektórych słuchawek, które są z gumą, która bardziej zakrywa dźwięk niż cokolwiek. Czuję, jakby miało spaść, ale balansowałem na głowie jak wariat i nie spadł. Bardzo zadowolony z zakupu. Uwaga: Nie opodatkowano mnie, a pochodzę z MG, gdzie wszystko jest opodatkowane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Wygląda bardzo dobrze, jakość projektu. Dźwięk jest pełen i silny. Połączenie BT szybkie i stabilne. Zadowolona. Zalecane! Bardzo szybka dostawa (10 dni)!! Dzięki bg.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Opakowanie było nieco uszkodzone, ale integralność towaru nie została naruszona. Dźwięk słuchawek w swojej cenie jest bardzo wysokiej jakości, a bateria zachowuje się dobrze w ogóle jest zadowolona z rekomendacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Chegou rápido. Ele ficou certinho na minha orelha, pode ser que quem esteja acostumado com fones de borracha tenha algum desconforto, mas com o tempo ele se adequa ao ouvido.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Jest dobry jako F/P, ma czysty głos jak muzyka, nieźle mówi. Jakość materiału jest dobra Kupiłem go żonie tak bardzo ją lubi że teraz lepiej rozumiem słowa https://youtu.be/TTYCznXy85Q możesz sprawdzić recenzję tutaj

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Zalety: ma bardzo dobry dźwięk, bardzo szybkie połączenie, ma bardzo dobrą baterię (wystarczy na kilka dni). Wady: ma zły mikrofon, a po kilku miesiącach filtr telefoniczny wysiadł.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Produkt przyszedł szybko. Dobre pudełko, ale uczucie części ucha jest trochę plastikowe i objętość nie jest wystarczająco wysoka.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Dobrze, ładnie i tanio. Za cenę, którą płacisz, dają jakość w ogólnej budowie, mają przyzwoity dźwięk z dobrą głośnością i przyzwoity mikrofon, nie będąc najlepszym. Jedyne, co umieściłem, to to, że lewa słuchawka nie wchodzi w dół z jakiegoś powodu i nie jest dobrze przymocowana do końcówki ładowania, nie ma to wpływu na funkcję ładowania baterii, ale przy najmniejszym ruchu mogą się odłączyć. To może być jednostka, którą mam, a nie wszystko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Produkt dotarł prawidłowo, nie ma problemów;

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Szybka dostawa, 21 dni zajęło dotarcie do Paraíby. Słuchawka jest bm, po prostu znalazłem głośność trochę niska i poważne nie tak widoczne, ale ogólnie biorąc pod uwagę cenę, podobało mi się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 971
    • Ft4 976
    • Ft10 619
    • Ft9 955
    • Ft15 266
    • Ft9 291
    • Ft6 171
    • Ft6 635
    • Ft9 965
    • Ft10 346
    • Ft8 295
    • Ft11 498
    • Ft9 198
    • Ft11 946
    • Ft8 627
    • Ft8 046
    • Ft9 955
    • Ft11 498