Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(318)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(318)
    • 5 Star(292)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/03/2021

    Telefony według opisu. Czas wysyłki do wnętrza São Paulo - Brazylia: 22 dni z rzędu. (Wniosek w dniu 28.grudnia2020 r. i przybył w dniu 19.styczeń 2021). Zalety: - Dźwięk stereo w doskonałej harmonii. - Akumulator 3 do 4 godzin, przy ładowaniu słuchawek przez kolejne 3 lub 4 razy. - Ciężki i ostry obecny, z bardzo głośnym i czystym dźwiękiem. - Bluetooth 5.0, z dotykowymi przyciskami. - Brak wydania audio, takie jak piosenki i filmy. - Słuchawki zostają w uchu bez wypadania. - Możliwe jest pauzę i odtwarzanie, mijanie i przekręcanie utworów, zwiększenie i zmniejszenie głośności, aktywować asystenta głosowego, przez słuchawki. Wady: - Opóźnienie dla gier (już oczekiwane); niewiele, ale istnieje. - Rzadko dochodzi do zakłóceń pomiędzy zestawem słuchawkowym, który wraca do normy poprzez poruszanie głową. - Połączenie tylko z jednym urządzeniem (Przynajmniej nie mogłem połączyć się z więcej niż jednym urządzeniem jednocześnie). - Normalny dźwięk do rozmów, jednak mikrofon jest niski, musi mówić trochę głośniej niż normalnie. Nic, co ma znaczący wpływ. Dodatkowo, słuchawka jest dobra i z świetnym CustoxBenefit. Kupiłby ponownie, jeśli powodem jest muzyka i wideo. Ale nie kupić ponownie, tylko przez opóźnienie w grach (są tacy, którzy się tym nie przejmują, ale...).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Szybka dostawa, przybył w 8 dni w BH. Aparatus z wielkim wykończeniem i jakością dźwięku rozsądne dla niskiej wartości, dlatego uważam to za dobre korzyści kosztowe. Myślałem, że to źle, że czułość dotyku jest zbyt wysoka, wszystko, co go pociągnie, porusza się. Jeśli włożysz palec do ucha, spowoduje zakłócenia i przestanie działać, dopóki nie zdejmiesz palca. Ma głośność do mikrofonu, ale nic tak złego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Bardzo pod wrażeniem jakości... trochę za dużo w basowej części... potrzeba trochę czasu, żeby przyzwyczaić się do „przycisku "-touchpad", ponieważ jest bardzo czuły Kiedy słucha muzyki czasami gubi się kadr lub dwa... kiedy są wolne na dzień lub dwa, To zajmuje im minutę, żeby zatopić jednego w drugim co jest trochę irytujące... ..chciałoby mieć jakiś wieszak na pas, żeby trzymać go ze mną..Pudełko jest trochę za duże na kieszeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Bardzo dobra jakość dźwięku z dobrze obecnych poważnych, przypadku ze wskaźnikiem baterii jest różnica od innych słuchawek w tym samym przedziale cenowym, który pozostawia dość atrakcyjne, format telefonu oferuje zadowalające pasywne odwołanie hałasu, Jedynym punktem, który mógłby być lepszy jest połączenie Bluetooth, które odcina dźwięk i ma dość łatwo zakłócenia. Podsumowując jest słuchawki, które jest bardzo warte swojej ceny ma mocną jakość dźwięku i negatywny punkt połączenia Bluetooth i na pewno, jeśli ma lepsze połączenie Bluetooth cena byłaby, ale droga.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Przybył szybko, około 20 dni roboczych. Dobrze zapakowany produkt, w dobrym stanie. Najwyraźniej działa idealnie. Dotyk działa dobrze, nawet jest bardzo wrażliwy, nawet z włosami.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    - Produkt o doskonałej jakości, dźwięku, stylu i wykończeniu. Bardzo warto, obejrzałem wiele recenzji, zanim kupiłem, i to mnie najbardziej spotkało. - Przybycie wcześniej niż oczekiwano, 2 tygodnie po zakupie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Dostarczono go przed terminem, i udało mi się namierzyć całą trasę, namierzanie było bardzo szczegółowe. Bardzo dobry produkt jak w reklamie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Tom zbyt wysoki, niemożliwy do słuchania. Działają niezależnie. A ponieważ to dotykowy krzyk jest zbyt wrażliwy, chęć naprawy słuchawki może skończyć się zamknięciem lub pauzą, ale to tylko brak wprawy. Wspaniała jakość dźwięku. Zgodnie z instrukcją, bateria wytrzyma 4 godziny bez przerwy, zrobię test. Jest bardzo dobrze zapakowany, z manualną, gumką zapasową, ładowarką.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Zadowolony z zakupu. Dobra jakość konstrukcyjna. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Super szybko, aby dotrzeć, Hiszpania RemotePortugal w 48h

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Słuchawki bardzo top lubił zbyt wiele dużych korzyści kosztowych i dostawa była bardzo szybko kupiona 8 stycznia został wysłany 12 stycznia i przybył do mojej rezydencji dzisiaj 25 stycznia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 048
    • Ft2 523
    • Ft14 583
    • Ft10 570
    • Ft6 311
    • Ft8 837
    • Ft16 041
    • Ft29 169
    • Ft6 816
    • Ft18 229