Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(196)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(196)
    • 5 Star(183)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/09/2021

    Dobra jakość produktu. Stosunek ceny dość dobra jakość. Jeśli chodzi o jakość dźwięku, to bardzo dobrze jak na wartość sprzętu. Ogólnie zadowolony z produktu. polecam! Dobra jakość, ogólnie dobry stosunek jakości do ceny, dobra jakość dźwięku z mocnym basem i jasnym średnim i wysokim. Rekomenduj!! Zadowolony z tego produktu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Cóż zasługuje na 5 gwiazdek. Po wyszukaniu dobrej jakości soundbar w dobrej cenie, ponieważ mam już kilka urządzeń Blitzwolf, nie udało mi się zamówić. Nie żałuję tego, ponieważ jest to całkowicie zgodne z reklamą i tym, czego szukałem. Dobra jakość budynku...Dźwięk jest rześki, jest podłączony przez Bluetooth i nie stracił przez to jakości. Nie przynosi kabla optycznego i nie ma kabla HDMI, chociaż obsługuje tego typu połączenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Dostawa była szybka z magazynu CZ (3 dni). Proste konfiguracje i szybkie połączenie z telewizorem za pomocą kabla łukowego HDMI lub optycznego. Dobra jakość dźwięku, regulowanych basów i sosów. Rozpraszanie ->Światło w środku panelu przedniego nie można wyłączyć. Ogólnie zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Szybka dostawa, niesamowity dźwięk, telewizor jest znacznie lepszy z tym bar + subwoofer, niż własny głośnik można wyraźnie usłyszeć różnicę. zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Jest to dobry głośny i dobrej jakości dźwięk. Posiada ustawienia dotyczące sosu i basu. (- 5 do +5) Z BT stracił bardzo moc, ale wszystkie soundbar mają ten problem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Miałem blitzwolf 60w bez subwoofera i zmiana się opłaca. Jakość konstrukcji jest dobra i ma jakość dźwięku. Świetny stosunek jakości do ceny. Subwoofer łączy kabel z paskiem dźwiękowym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Dostarczone w ciągu 3 dni... Świetny Soundbar z doskonałym brzmieniem... Treble i basy regulowane za pomocą pilota... Szybka zmiana EQ poprzez zdalne sterowanie... Łatwe i szybkie połączenie z telewizorem ( Wystarczyło kupić kabel Audio Optical, ponieważ nie jest to część pakietu )

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Świetnie brzmiący pasek dźwiękowy. Ogromna różnica w porównaniu z poprzednimi Blitzwolf Soundbar. To zastępuje i SDB1 Pro i sub rzeczywiście robi ogromną różnicę. Działa dobrze z moim telewizorem Hisense z połączeniem HDMI ARC. Jedynym problemem jest to, że zawsze zmienia źródło na HDMI, dzięki czemu za każdym razem, gdy włączę telewizor, muszę przełączać się z powrotem na wejście TV.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    /Obiekt przybywa dziś. Za tę cenę itt jest naprawdę dobra jakość dźwięku! Muszę trochę podnieść telewizor, bo Soundbar zakrywa niektóre jego zdjęcia, 🙂 Jedyne negatywne rzeczy to: - Światło w środku przedniego panelu nie może być obracane - Źródło liniowe jest bardzo głośne, nawet jeśli dźwięk jest na minimalnym poziomie. Z kablem optycznym jest idealny. 🙂 (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Dostawa dotarła w ciągu pięciu dni. Przyzwoicie dla pieniędzy. Szybkie okablowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$237.92
    • US$459.99
    • US$37.99
    • US$48.51
    • US$137.43
    • US$40.41
    • US$65.82
    • US$73.49
    • US$56.34
    • US$40.41
    • US$50.39
    • US$299.99
    • US$109.99
    • US$65.99
    • US$39.99
    • US$99.99
    • US$209.99
    • US$37.99