Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(194)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(194)
    • 5 Star(183)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/12/2021

    Przyszedł bardzo szybko, waga jest naliczona do 600 dolarów Real przez brazylijskie cło, jest to świetny produkt, z bardzo dobrym i mocnym dźwiękiem, to przyszedł w tym plastikowym opakowaniu, nie zostało już zniszczone, Dla komponentów są chronione IsoPOR, dla tych, którzy są w stanie kupić, gorąco polecam, i jest dowód na bardzo wysokiej jakości i koszt produktu, BANGOOD nawet dostarcza wszystko, co jest sprzedawane, Wszystko idzie jak po maśle. Możesz kupić to jest tylko wartość.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Otrzymałem produkt w ciągu 6 dni z magazynu UE do Budapesztu, kompletny i bez uszkodzeń. Wszystkie jego funkcje działają bezbłędnie. To brzmi całkiem wyraźnie, dźwięk basu jest dobry. Przez kabel HDMI ma mniejszą objętość niż wejście AUX, ale możliwe jest, że jest to z powodu niewłaściwego kabla znalezionego w domu. Kupiłem go na wyprzedaży, był wart swojej ceny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Wysyłka z Czech do Polski trwała 3 dni Sprzet dostał w calosci. Pod moim 12 letnim TV nie dziala dzwiek przez HDMI ( saundbar wylacza dzwiek z tv ale niestety nic nie slychac. Podloczylem po dostarczonym kablu jeck-chincz i jest Ok. Bluetooth dziala idealnie. Dzwiek, jak za 300 zl to gra bardzo dobrze. Porownujac dzwiek z TV a z saundbar to przepaść na plus dla saundbar. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Paczka dotarła bardzo szybko i w doskonałych warunkach. Soundbar i subwoofer działają świetnie. Po dostrojeniu poziomu basu i tremble, mój telewizor 55" brzmi niesamowicie. Świetny produkt w tej cenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    Produkt przyszedł w zepsutym opakowaniu, ale przedmiot jest idealny, działa naprawdę dobrze z HDMI ARC, Bluetooth. Bas jest czasami trochę za dużo, ale można dostosować bas i trebl za pomocą kontrolera. Nie zapomnij użyć odpowiedniego złącza HDMI na telewizorze i ustawić ustawienia audio na HDMIARC w tym przypadku. Na szczęście mój telewizor LG pamięta ustawienia i jest w stanie dostosować głośność za pomocą kontrolera tv. Jest wystarczająco daleko na mieszkanie i pokój 15nm2.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    To przychodzi szybko, nie ma znaczenia. Dobra jakość, wygląda dobrze i brzmi dobrze. Jak na tę cenę, to bardzo dużo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2022

    Okrutne dobro, cena za cenę, mistrz. Czeski magazyn był szybko tutaj, Bestbuy przyszedł dla

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Na razie brzmi dobrze, obok telewizora Samsung, ten projektor dźwięku ma znacznie lepszy dźwięk. Opakowanie było trochę uszkodzone, ale samo urządzenie było w grubej gąbce, więc było w porządku. Przyszło przed datą porodu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2022

    Minimalny pakiet stylów.... To nie jest zbyt dobre z transportem... Ale dwa głośniki same w sobie nie są uszkodzone. Szybkie połączenie przez Bluetooth.... Ładny dźwięk... Bateria nie jest dołączona do pilota. Stosunek ceny 10/10, ale opakowanie to tylko 3*

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2022

    Szybka wysyłka, dobra cena.To jest wiedzieć, co jest w opisie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$35.79
    • US$35.79
    • US$35.99
    • US$29.99
    • US$73.49
    • US$35.19
    • US$40.41
    • US$36.95
    • US$50.39
    • US$39.99
    • US$47.29
    • US$40.41
    • US$129.99
    • US$127.04
    • US$83.15
    • US$133.39
    • US$59.99
    • US$59.99