Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(297)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(297)
    • 5 Star(271)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/08/2021

    Tak się cieszyłem, że odebrałem przesyłkę, i w rzeczywistości przybył szybciej niż ETA, nawet podczas tej pandemii. Ale wszystkie emocje się skończyły, kiedy otworzyłam paczkę i wszystko było rozbite, na dwie części. Test przechyłki, jak system może się włączyć, ale kable/ druty głośnikowe wewnątrz są uszkodzone, nawet pilot wydaje się nie działać Produkt wyglądał trochę tanio, choć

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Sensacyjny soundbar za cenę naliczonej. Świetny do słuchania muzyki i oglądania filmów. Jakość dźwięku jest bardzo dobra i głośność nie pozostawia też do życzenia. Daje bardzo przyjemne zanurzenie podczas oglądania filmów. Moja ostateczna ocena to: Koszt świadczenia: 10/10 Projekt: 9/10 (Górna część soundbaru wykonana jest w stylu czarnym, łatwo plamy). Jakość dźwięku: 10/10 Objętość: 08/10 Cechy: 9/10

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Absolutnie niesamowite!!!Super szybka wysyłka!!! całkowicie niewiarygodne, że wygrałem to w darmowej części próbnej Banggood!!Wszystko przybyło w świetnym stanie i działa na zamówienie!!!Sound Bar ma bardzo dobrą jakość dźwięku i działa bezbłędnie!...... Możliwości Bluetooth i sparowałem go do mojego telefonu komórkowego i działa świetnie!! Tryb, opcje wejściowe i różne preferencje jakości dźwięku, takie jak muzyka, Wiadomości, Film, i 3D!!!Wszystkie funkcje działają i działają doskonale!!!Nie mogę się doczekać, aby podłączyć się do telewizora i zobaczyć, jak dużo lepiej będzie działać w porównaniu z moim telefonem!! Bar i to jest po prostu doskonały!!!..Bardzo bardzo zadowolony z niego i wdzięczny!!!.!!!!!!!! Dziękuję bardzo Banggood!!! 👍💯🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Podobał mi się soundbar, ale jestem oburzony na Bangood, ponieważ Soundbar został uznany za 100.00 dolarów, to nie kosztuje, więc zapłaciłem absurdalną stawkę podatku w wysokości 496.47, wyższą niż sam soundbar, miałem ogromną stratę.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2022

    Poza tym, że opakowanie było potłuczone i otwarte, wygląda na jakość. Został przetestowany zarówno w trybie bluetooth, jak i w HDMI, gdzie nie widziałem wielkich różnic w jakości dźwięku. Wszystko wydaje się działać prawidłowo, ale wrócę z nowym przeglądem za kilka miesięcy. Podobał mi się dźwięk w filmie. Nie podobał mi się 360.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2022

    To przyszło, po tym jak byłem tak zły na pocztę tutaj, (dopóki nie sprywatyzuję tej głupiej firmy) mamy przesrane, poczta jest najgorsza, nie miałem szczęścia z tą głupią firmą. Z mniejszego zła, przyszła tylko z ugniataniem na ekranie, nie przetestowałem jej jeszcze całej mocy, ale podobał mi się ten dźwięk!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Przede wszystkim dzięki Banggood, aby wysłać ten przedmiot do mnie. Jest to cena za rozsądną cenę. Przywieziono go wczoraj wieczorem. Jakość zbudowania przedmiotów była doskonała. Ale to nie działa, kiedy mnie przyjmowali. Brak uszkodzeń, stan wgniecenia nie był dobry. Urządzenie nie włącza się do zasilania. Za bardzo się staram, ale urządzenie nie reaguje. Zostałem wylosowany, czekając na rezolucję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Sprzęt o dobrej jakości dźwięku, łatwy w konfiguracji i z dobrymi funkcjami. Dostawa poszła dobrze, wszystko było dobrze zapakowane. Uważam, że to dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Urządzenie jest bardzo dobre, dźwięk jest głośny i wysokiej jakości. Niestety, był słabo zapakowany, z zaledwie 3 kawałki pianki, w rezultacie, że w wysyłce miał pęknięcie na zewnątrz, nic, co naraziłoby operację.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Dostałem go dzisiaj. Zamówiłem w poniedziałek. Super dźwięk jest o wiele lepszy niż telewizja. Film brzmi fantastycznie. Jakbym grał w filmie. To nie brzmi jak pudełko w czystej muzyce. Jest wart ceny, jaką mogę zaoferować każdemu. Mogłem kupić go w domu za dużo droższe!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$36.95
    • US$40.41
    • US$39.99
    • US$35.79
    • US$56.34
    • US$40.41
    • US$35.79
    • US$39.59
    • US$129.99
    • US$83.15
    • US$133.39
    • US$59.99
    • US$39.99
    • US$35.79
    • US$34.49
    • US$61.20
    • US$37.39
    • US$39.99