Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(123)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(123)
    • 5 Star(112)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/08/2021

    Tak się cieszyłem, że odebrałem przesyłkę, i w rzeczywistości przybył szybciej niż ETA, nawet podczas tej pandemii. Ale wszystkie emocje się skończyły, kiedy otworzyłam paczkę i wszystko było rozbite, na dwie części. Test przechyłki, jak system może się włączyć, ale kable/ druty głośnikowe wewnątrz są uszkodzone, nawet pilot wydaje się nie działać Produkt wyglądał trochę tanio, choć

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Sensacyjny soundbar za cenę naliczonej. Świetny do słuchania muzyki i oglądania filmów. Jakość dźwięku jest bardzo dobra i głośność nie pozostawia też do życzenia. Daje bardzo przyjemne zanurzenie podczas oglądania filmów. Moja ostateczna ocena to: Koszt świadczenia: 10/10 Projekt: 9/10 (Górna część soundbaru wykonana jest w stylu czarnym, łatwo plamy). Jakość dźwięku: 10/10 Objętość: 08/10 Cechy: 9/10

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Podobał mi się soundbar, ale jestem oburzony na Bangood, ponieważ Soundbar został uznany za 100.00 dolarów, to nie kosztuje, więc zapłaciłem absurdalną stawkę podatku w wysokości 496.47, wyższą niż sam soundbar, miałem ogromną stratę.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    A encomenda chegou em perfeitas condições e dentro do prazo. Fiz uns testes rápidos na soundbar e o som pareceu muito bom, tem melhor experiência auditiva que o áudio da Smart TV. Com certeza uma boa compra para quem pretende melhorar o som transmitido de uma Smart TV de baixa/média gama.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Sprzęt o dobrej jakości dźwięku, łatwy w konfiguracji i z dobrymi funkcjami. Dostawa poszła dobrze, wszystko było dobrze zapakowane. Uważam, że to dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Znakomita jakość dźwięku. Dotarł w idealnym stanie bez widocznych uszkodzeń. Zastanawiałem się tylko, że dźwięk wydaje się obracać do góry nogami w kanałach LR podczas wyboru trybu 3D (użyłem wejścia optycznego), ale nie zrobiłem wielu testów. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Pasek dźwiękowy dotarł bardzo szybko, ale był w połowie ugięty na końcach, ale myślę, że to jest w porządku, aby to zrobić, poza tym, sensacja jakościowa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Urządzenie jest bardzo dobre, dźwięk jest głośny i wysokiej jakości. Niestety, był słabo zapakowany, z zaledwie 3 kawałki pianki, w rezultacie, że w wysyłce miał pęknięcie na zewnątrz, nic, co naraziłoby operację.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Dostałem go dzisiaj. Zamówiłem w poniedziałek. Super dźwięk jest o wiele lepszy niż telewizja. Film brzmi fantastycznie. Jakbym grał w filmie. To nie brzmi jak pudełko w czystej muzyce. Jest wart ceny, jaką mogę zaoferować każdemu. Mogłem kupić go w domu za dużo droższe!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Świetny produkt, szybka dostawa. Dźwięk z dużą mocą. Idealnie pasował do projektora bw-vp6.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft5 672
    • Ft43 698
    • Ft32 773
    • Ft4 348
    • Ft34 681
    • Ft7 249
    • Ft26 167
    • Ft32 773
    • Ft33 419
    • Ft59 905