Opinie klientów

4.8 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(176)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(176)
    • 5 Star(150)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/01/2021

    Po kilku testach mogę powiedzieć, że działa bardzo dobrze. Nadal muszę sprawdzić żywotność baterii. Może trochę duży jak rozmiar, ale wygodny dla ucha

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Jestem stosunkowo szybki. Wygląda dobrze, ma dobre wykończenie. To trochę niezręczne w noszeniu, nie pasuje do ucha. Jeśli chodzi o opakowanie, przyjechał poobijany. To powinno poprawić BG.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Skrzynka rozerwana. Dźwięk jest dobry z małym basem. Bardzo dobra jakość i najlepsza cena. Zwróć uwagę na opakowanie, ponieważ przechodzi mnóstwo jak tylko przyjdzie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Pod każdym względem zasługuje na 5*. Moje oczekiwania są w pełni spełnione. Doskonałe, bardzo dobre jakościowo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2020

    Doskonałe słuchawki asta teraz test i dobra bateria - doskonały dźwięk; połączenia są słyszane bardzo dobrze - złe opakowanie bardzo złe przez bangood: produkt przybył uszkodzone pudełka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    I wygodne i dobrze działa, jedynym problemem jest to, że za każdym razem, gdy jest przyłożone do ucha, musisz być trochę "trybalny... Rozmowa nie słyszy mojego głosu za dobrze, ale za to, co kosztuje, nie można prosić o więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    On jest

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Bardzo dobry produkt! Działa jak dotąd dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Sprzęt jest bardzo dobry, ma dobre wykończenie i bardzo uczciwy akumulator. Warto kupić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Bardzo dobrze, działa bardzo daleko, świetna bateria. Pięć godzin słuchania muzyki i to nadal 70% ponad moje oczekiwania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5,242
    • Ft9,253
    • Ft5,242
    • Ft9,253
    • Ft5,859
    • Ft20,020
    • Ft5,242
    • Ft5,242
    • Ft11,104
    • Ft4,625