Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(59)
    • 5 Star(51)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/10/2021

    I świetny produkt wysokiej jakości, nie pozostawił mi nic, czego można było tak bardzo pragnąć w kwestii szybkiego połączenia i doskonałego dźwięku. Obs: Dla każdego, kto nie wie, jak działają funkcje zestawu słuchawkowego, są to: Hurtowych dzwonków, trzy dzwonki aktywują tryb gry, dzięki czemu jest bezpieczny po lewej stronie, wracasz do początku muzyki / wideo; Ubezpieczając się po prawej stronie z góry od muzyki / wideo; Wykonując gest, przesuwając się po prawej stronie słuchawki, podkręcasz dźwięk; Wykonując gest, zsuwając się po lewej stronie słuchawki, wyłączasz dźwięk; (Do bieżącego czasu nie wiem, jak aktywować tryb redukcji szumów, który w nim jest). Na koniec życzę dobrego zakupu i polecam zakup urządzeń elektronicznych od Blitzwolf.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Bardzo szybka dostawa przez brazylijską pocztę i przewoźnika produktu z Chin do Brazylii, dotarła w 15 dni. Telefon ma dźwięk dość głośny, nie ma anulowania hałasu, ale izolacja jest bardzo dobra, ma świetne funkcje na toutch(nie ma przycisku fizycznego), pasuje do ucha bardzo dobrze. W pudełku towarzyszy zestaw słuchawkowy, w jego przypadku, 3-wymiarowe gumki wewnątrzprzedsionkowe, kabel USB A / USB C, a także instrukcja obsługi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Świetny produkt działa bardzo dobrze, jeśli polecamy zakup. Oba testy przeprowadzono w połączeniu z tabletem aldocube ilpay40 i telefonem Xiaomi. Świetne wykonanie na basie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Słuchawki douszne są po prostu niesamowite Dźwięk jest bardzo dobry Są lekkie Nie ma bólu ucha nawet po długim stosowaniu Są naprawdę wygodne Ładunki są zjeżdżające szybko Czas czuwania jest wysoki Ma aktywne usuwanie hałasu, więc bardzo przyjemne Gorąco polecam kupić ten produkt.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Są duże, nie zawsze reagują w strefie dotykowej, nie działają funkcji przedv, nie wyłączaj się, gdy ładujesz (ale tylko po zamknięciu). Za: utrzymuje świetne połączenie w innym pokoju (1 ściana)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Przyjechał dziś rano, nie został otwarty ani sprawdzony do działania, jak na razie kupiony jako wypełniacz na święta. Będą świetne jak zwykle, jak już wcześniej kupowałem przedmioty tej marki. Za tę cenę są to fantastyczna okazja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Bardzo ładny dźwięk, łatwy do podłączenia. Bardzo szybka dostawa w ciągu zaledwie 10 dni z Chin. Piękne słuchawki i etui!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Blitzwolf synonim jakości. Świetne słuchawki do muzyki, gier i rozmów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Mają dobre brzmienie z muzyką i można usłyszeć rozmowy bardzo dobrze. Niesamowicie łatwo komponuje się z moim iPhone XS Max. Wyglądają solidnie, dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Niesamowite, warte każdego grosza

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$22.99
    • US$33.99
    • US$19.99
    • US$16.99
    • US$32.99
    • US$16.99
    • US$17.99
    • US$9.99
    • US$16.99
    • US$10.38