Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(387)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(387)
    • 5 Star(354)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/12/2020

    Dobrej jakości słuchawki, małe i nie spada łatwo z ucha. Ale moje ucho jest bardzo małe i opiera się na chrząstce na górze, gdzie słuchawka pasuje, a to kończy się przeszkadza, że pq wpycha tę część, żeby pasowała do niej. W uchu mojego 11-letniego syna i mojego męża wyszło idealnie, nic nie zakłócając. Ale zawsze było ciężko znaleźć telefon, który mi nie przeszkadza. Spróbuję kupić kolejny i dać to mężowi. I nie został obciążony, opuścił R$126 już z wysyłką i wziął 28 dni bieżących do przyjazdu (Niterói-RJ). Towarzyszenie jej przez aplikację nie jest bardzo wiarygodne, ponieważ powiedział, że był w centrum dystrybucji RJ i dotarł do mojego domu, wtedy informacja jest opóźniona. Ale dotarł w idealnym stanie, wszystko działa i polecam go każdemu, kto szuka taniego i dobrej jakości telefonu. Musisz mieć ucho nie tak małe jak moje.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Bardzo dobrze, to nie jest górna część dźwięku, ale jest dobrze, nawet bas całkiem dobry, dotyk działa idealnie, problem i że lr słuchawki w pudełku przesuwają się i mają tendencję do odłączenia się od opłaty porady, aby umieścić cienki gumowy pasek pod pokrywą, aby zapobiec ruchowi słuchawek

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Jak na razie robią dobre wrażenie. Zatyczki do uszu są bardzo dobrze przetworzone, komora do przechowywania jest zaskakująco kompaktowa. Dźwięk jest czysty, nie spodziewałbym się pełnego basu. Oczywiście nie ma porównania do oryginału lub do słuchawek studyjnych Apple, ale za nieco mniej niż 20 euro naprawdę lepiej, niż zwykle się spodziewano. Połączenie było trochę problematyczne na początek zaraz po rozpakowaniu, ponieważ zawsze miałem tylko jedną słuchawkę aktywną. Pewnie byłem zbyt niecierpliwy. Przed parowaniem powinno być około 10 sekund. Poczekaj, aż dwóch słuchaczy połączą się ze sobą przed podłączeniem ich do smartfona itp. W każdym razie, jestem podekscytowany żywotnością baterii i liczbą procesów ładowania z futerałem. Podobają mi się jak dotąd:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Πολύ καλός ήχος, καλή ποιότητα υλικού, μικρά σε μέγεθος.Βολικά και ελαφριά στο αυτί! Συστήνονται χωρίς επιφυλάξεις!

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Doskonała jakość za cenę szyją 18€ polecam. Dobry dźwięk i dobry materiał, bardzo dobrze pasują do uszu. Do Portugalii w ciągu 2 dni

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Przybył bardzo dobrze zapakowany, i tylko trwało trochę dłużej niż normalnie ze względu na pocztę, łączy łatwe i ma bardzo dobre i głośne audio, jestem zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Transport jest w porządku. Produkt jest mały, lekki, z dobrym dźwiękiem. Kiedy ją kupiłem, bałem się małej baterii walizki, ale nie byłem w stanie jej jeszcze wysuszyć. Absolutny najlepszy przyjaciel

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Zamówienie nie było tak dobrze zapakowane, jak pozostałe dwa tego samego modelu, który kupiłem, ale najwyraźniej nie zostało uszkodzone! 40 dni na dostarczenie do Manaus-Am. Bardzo zadowolony ze sprzedającego!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Po zakupie i przetestowaniu niektórych słuchawek w tym przedziale cenowym, w końcu znalazłem jedną, która spełnia moje główne wymagania: lekkość, komfort i równowaga dźwięku. Dostarcza wszystko i nadal ma dobry zasięg, osiągając 8 metrów od emitera bez powtórzeń. Zatwierdzone!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Szybka dostawa. Pudełko i słuchawka są bardzo dobrej jakości. Łączenie ze mną zegarka galaktyki jest łatwe, a dźwięk jest super dobry. Są ładne i jędrne, nie widać ich. Są one również ładne małe, naprawdę polecane i zdecydowanie w tej cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 988
    • Ft5 343
    • Ft14 527
    • Ft13 800
    • Ft29 057
    • Ft5 809
    • Ft11 256
    • Ft8 803
    • Ft5 029
    • Ft7 545