Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(433)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(433)
    • 5 Star(390)
    • 4 Star(30)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/03/2021

    Bardzo dobrze, to nie jest górna część dźwięku, ale jest dobrze, nawet bas całkiem dobry, dotyk działa idealnie, problem i że lr słuchawki w pudełku przesuwają się i mają tendencję do odłączenia się od opłaty porady, aby umieścić cienki gumowy pasek pod pokrywą, aby zapobiec ruchowi słuchawek

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Transport jest w porządku. Produkt jest mały, lekki, z dobrym dźwiękiem. Kiedy ją kupiłem, bałem się małej baterii walizki, ale nie byłem w stanie jej jeszcze wysuszyć. Absolutny najlepszy przyjaciel

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Zamówienie nie było tak dobrze zapakowane, jak pozostałe dwa tego samego modelu, który kupiłem, ale najwyraźniej nie zostało uszkodzone! 40 dni na dostarczenie do Manaus-Am. Bardzo zadowolony ze sprzedającego!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Doskonały stosunek jakości do ceny. Kompaktowy, dyskretny i ma świetną jakość odtwarzania dźwięku, mikrofon nie jest najlepszy, ale działa. Podobał mi się mój zakup. Opakowanie mnie zaskoczyło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Dzień dobry, dostawa przyszła do mnie w porządku. Jestem bardzo usatysfakcjonowany. Mogę tylko polecić sprzedawcę. Na pewno będę zamawiał. Cóż, dziękuję ci za to. Dostawa na Słowację w ciągu 25 dni. Zásielkovňa kuriér

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Produkt dotarł naprawdę szybko z Hiszpanii do Portugalii. Jakość basu i ogólnie brzmienia są o wiele lepsze niż myślałem. Łatwy w użyciu i piękny design. Jeszcze nie przetestowałem baterii, ale to był najlepszy wybór na słuchawki bluetooth.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Fone muito bom, muito compacto pequeno discreto pra quem procura um fone pequeno, com áudio limpo bom e formato Earbuds, sem bolinha esse é um fone muito bom. O que me encantou foi a distância que ele consegue reproduzir. Áudio muito bom, conecta muito rápido, os touch funciona muito bem, bateria indica que aguenta três a duas horas, ainda não cheguei a zerar toda a bateria nem do fone nem da case, case muito bonita e pequena. Fone excelente pra mim, Banggod entrega perfeita, produto chegou sem nenhum dano

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Doskonały produkt, kompaktowa obudowa i z dobrym materiałem, słuchawki pasują bardzo dobrze i nie wychodzą łatwo z ucha, audio bardzo dobre dla tych, którzy korzystają społecznie, przerosło moje oczekiwania na pewno! Niski koszt sprawia, że to wielki pro akwizycji, że dostarcza, bardzo zadowolony z tego zakupu, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Bardzo dobry, wysokiej jakości

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Bardzo dobry dźwięk i dobra jakość, bardzo szybko i słabo tylko 10 dni dobry serwis dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$22.99
    • US$33.99
    • US$16.99
    • US$19.99
    • US$16.99
    • US$32.99
    • US$21.99
    • US$9.99
    • US$17.99
    • US$43.99