Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(297)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(297)
    • 5 Star(260)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/02/2021

    Bardzo szybka dostawa w 5 dni miałem go w domu, słuchawki są bardzo ładne, dobrze przetworzone, najpierw trzeba było trochę naładować, dźwięk jest całkiem dobry, Ale nie mają tej samej jakości dźwięku i basu co słuchawki kablowe, które mam do telefonu Huawei, trochę mniejszy zakres połączenia bluetooth, w opisie wskazują na transmisję sygnału do 10m, Ale w mieszkaniu, nawet w krótszej odległości połączenie zostało przerwane i dźwięk został zrzucony!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    To smutne, że nie możesz zostawić listu podczas składania zamówień, dalej nie ma nikogo, kto by pytał, gdyby potrzebne były jakieś informacje. 10 dni zajęło dotarcie do moich drzwi przez Middle East Direct Mail z Chin do ZEA. Podczas testów był w zamkniętym pudełku z manualną i dodatkową podporą uszu i małą jakością kabla C. Łączy się szybko, dźwięk jest dobry i czysty, połączenia są jasne, kompatybilne ze wszystkimi urządzeniami. Nie widzę, jaki jest procent ładowania. Dotyka słuchawek. Dziękujemy sprzedającym ❣️. proszę zobaczyć załączone zdjęcia, co zostało zamówione i otrzymane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Bardzo szybko przy odbiorze. Dobrze zapakowane Wyśmienicie Nadal traktować, jak przyszedł bez opłat, ale dla pierwszego wrażenia daję 5 *, teraz mam nadzieję, że sprzęt w pełni pasuje do opisu! Nie sądzę, żebym się rozczarował! Wesołych Świąt,🎄🎅

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Podobało mi się, naprawdę wygodne i naprawdę dobre brzmienie. Negatywnym punktem jest dotyk, co oznacza, że jeśli chcemy mieszać w telefony, zmienimy muzykę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Fone optymalnie bardzo dobra równowaga dźwięku ciężka ostra niska głośność i bardzo dobre połączenie łatwe i funkcja przycisków toch i bardzo dobra na początku, Bateria nie testowała jeszcze więcej gwarancji 3 do 4 godzin użytkowania słuchawek w średniej głośności i przypadku użycia około 11 do 12 godzin, nie mam nic do odkręcenia słuchawki dla mnie to i świetne również od bw

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Bardzo szybka dostawa w 4 dni z Czech. Nie mogę ich otworzyć, bo to prezent, ale wierzę, że dobrze się przydadzą. Według uczniów, którzy tu są, jestem o tym przekonany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Mniejszy, niż myślałem. Jeszcze go nie przetestowałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Thank you very much! Nice+++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Merci banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Doskonały produkt. Przybył szybko i zgodnie z reklamą. Polecam wszystkim!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$22.99
    • US$33.99
    • US$16.99
    • US$24.48
    • US$16.99
    • US$32.99
    • US$21.99
    • US$9.99
    • US$17.99
    • US$62.99