Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(532)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(532)
    • 5 Star(474)
    • 4 Star(48)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/03/2021

    Zajęło mi to dwa dni z Hiszpanii! Plusy: idealne dopasowanie ucha. Biegiem, motorem, kulturystyczną super stabilizacją, nawet nie pamiętamy, że masz je w uszach. Prawie natychmiastowe i automatyczne połączenie, jak tylko ich wyciągniemy z pudełka. Bardzo wygodny i delikatny dotyk. Bez opóźnienia, bardzo prosto. Poziom baterii w telefonie komórkowym. Piękny zestaw, ochronny i miękki w dotyku. Wady: Mógłbym mieć trochę więcej basu, ale porównałem go do słuchawek Sony o identycznej wartości i nie zauważyłem różnicy, ale w ustawieniach audio rozwiązuje się, jeśli ta niewielka strata, ale nic znaczącego. Czerwona część na zewnątrz może być w kolorze czarnym, aby uczynić je nieco bardziej dyskretnymi. Uwaga osobista i całościowa (4/5), w tej cenie! Jestem zadowolony.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Używam tego produktu od ponad trzech tygodni. Muszę powiedzieć, że to dobra wartość dla wydanych pieniędzy. Jest wytrzymały, może przyjąć bicie, a jego odporność na pocenie się jest całkiem skuteczna. Pocę się jak „ho" i dużo więcej, kiedy biegam. Jakość dźwięku jest całkiem dobra. Wydajność akumulatora 🔋 jest przyzwoita, wytrzyma 3-4 godziny drenażu. A szarżowanie w biegu w tym przypadku jest dobrą cechą. Jedyne dwie kwestie, które zauważyłem to fakt, że nie można regulować poziomu dźwięku 🎚️ z pąków. To coś, co trzeba naprawić. I zauważyłem, że pąki mają tendencję do odłączenia się, kiedy biegam i nie są w pełni naładowane. Ostatnia jest trochę frustrująca. Ale to się dzieje tylko podczas biegania, a nie chodzenia. Więc jeśli rozważysz wzięcie tego na sesje, powinieneś to przemyśleć. Jest w porządku na wszystko inne. Bardzo wygodne i dobre podczas odbierania połączeń. Fajnie słuchać twojego rozmówcy w stereo! W sumie polecany zakup.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Bardzo dobry produkt, łatwy w parze, manualny z wieloma językami, łatwo przystosowany do ucha, poza tym, że jest dość komfortowy. To tylko test, żeby zobaczyć jakość dźwięku, ale jak na razie podoba mi się to... Przybyli bardzo szybko, zamówienie wykonane 15. i dostawa wykonana 30., ponieważ data dostawy będzie pomiędzy 07. a 10. listopada....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Podobała mi się jakość dźwięku, ale nie jestem ekspertem w rysowaniu porównań. Wygodnie, nawet nie czuję się jakbym nosił słuchawki. Trzy małe gumki o różnych rozmiarach, włożyłem mniejszą, bo moje ucho jest małe. Nie podobały mi się polecenia, przez większość czasu nie działa pierwsza klasa. Ale dla podstaw to dobrze, że zapłaciłem 120 dolarów i nie byłem oskarżony. 40 dni zajęło dotarcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    W sierpniu/2020 dokonałem zakupu 02 jednostek bluetooth BlitzWolf® AIRAUX AA-UM3 TWS, ale przyszedł tylko 01 BlitzWolf® AIRAUX i 01 lamp słonecznych. Byłem bardzo rozczarowany zakupem, ponieważ oprócz czasu oczekiwania produkt był różny od zamówienia. Powiadomiłem Banggood o wydarzeniu, usterka została wykryta i firma zasugerowała zwrot lub wysyłkę produktu, zdecydowałem się na produkt. Prawidłowy produkt został wysłany w dniu 09/10/202020, dwa dni po złożeniu wniosku i dotarł w dniu 11/11/2020 r., łącznie 33 dni do daty dostawy do Bahia (Brazylia). Polecam Banggood, poważna firma, która towarzyszy jego system zarządzania jakością w celu zaspokojenia potrzeb klientów i zaangażowania, aby przewyższyć ich oczekiwania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Ponieważ jestem miłośnikiem muzyki, było wiele słuchawek w użyciu. Niektórzy lubili i popadli w honor i w głębokiej starości, albo po prostu załamani nieostrożnym traktowaniem. Niektórzy poszli do pudła wygnania w zapomnienie po pierwszym użyciu. Ale zauważyłem, że nie ma uniwersalnych słuchawek, które spełniają wszystkie wymagania. Autonomia, ergonomia, waga, koszt, miniatura, odporność na wilgoć - czasami te cechy nie mogą być połączone fizycznie. Z tego powodu mam kilka słuchawek, do filmów i gier jeden, do sportu i turystyki innych, do podróży trzeci, do pracy czwartej. Miałem 50% głośności, test przeprowadzono na 60%, w tym trybie baterie wystarczały do słuchania muzyki, ładowania i. Następnego dnia do pracy, rozmawiałem przez około 130 minut na słuchawce, nie słuchałem muzyki, alarm zamroczony w drodze do domu. Przypominam, że słuchawki mogą być używane oddzielnie i czas odpowiednio się podwoi. Przy 40-50% objętości, mam ich dość na cały dzień pracy. są ładowane w boksie przez 2 godziny, Ładunek bokserski wystarczy na 4 pełne słuchawki. Stabilna komunikacja z jednostką w promieniu 6m. Ten model będzie odpowiedni dla osób sportowych i aktywnych. Utrzymuje w uszach dobrze, nie wypadają przypadkowo jako małe wtyczki TWS, dość głośne, nie boi się wilgoci.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Zamówiłem z magazynu w Czechach 3 września 2020 roku. 2020-09-22. Przyjechał z magazynu w Niemczech. Ktoś bardzo słabo pracował w Czechach. Ale działania zostały podjęte szybko po piśmie ze skargą, przybyłym tu z Niemiec w ciągu 3 dni. To godne pochwały, ale odpowiedź na pismo skargi nie jest.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Przybycie zajęło ponad 30 dni, mimo że poczta strajkowała. Nie byłem opodatkowany, wszystko przybyło ok, żadnego ugniatania. Jedyna skarga jest taka, że te dwie sprawy zostały porysowane na górze, bliztwof może poprawić ochronę Twojego produktu. Ale w przeciwnym razie należą się gratulacje, słuchawki są świetne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Produkt zgodnie ze specyfikacją reklamy, szczelny, słabo chroniony, Banggood powinien lepiej zapakować obiekty w bardziej odporne opakowanie z większą ochroną przed uderzeniem. Zamówienie zrealizowane w dniu 15.01 i dostarczone w dniu 08.02.2021 r., łącznie 24 dni robocze do daty dostawy Bahia (Brazylia). Oczywiście, zrobię nowe zakupy. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2020

    Świetna jakość dźwięku w cenie Brzmią jak podsłuchiwane słuchawki w tej samej cenie, jaką można dostać w Best Buy. Średnie i wysokie dźwięki są świetne, ale podstawa jest po prostu ok. Nie uszczelniają hałasu na świeżym powietrzu, który jest świetny do biegania, ale na pewno nie odwoła hałasu. Mogę zostawić telefon w jednym miejscu i używać słuchawek w całym domu. Automatycznie wyłączają się po odłączeniu na pięć minut lub po włożeniu z powrotem do ich walizki. Było małe zadrapanie na górze walizki z wysyłki. Ogólnie rzecz biorąc, słuchawki AA-UM3 są świetne i polecam je.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 566
    • Ft13 015
    • Ft9 987
    • Ft4 841
    • Ft9 685
    • Ft11 501
    • Ft10 593
    • Ft18 879
    • Ft8 038
    • Ft11 198
    • Ft7 690
    • Ft11 804
    • Ft8 737
    • Ft10 136
    • Ft8 737
    • Ft13 015
    • Ft13 984
    • Ft8 174