Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(62)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(62)
    • 5 Star(52)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/07/2021

    Dźwięk słuchawek jest bardzo dobry, miałem już bw fye7 i mówić q to jest lepsze, Ale niestety mój z wadliwym pierścieniem po prawej rzadko działa, lewy telefon działa idealnie, który przeszkadza tylko dotyka lewego. Szkoda, że mój przyszedł w ten sposób. Ale jestem zbyt leniwy, by zamienić się na problem, więc w razie gdyby pojawiły się inne problemy, to ten telefon zasługuje na 5 gwiazdek, bo jest niesamowity, ale mój z tym problemem przyszedł

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Niesamowita jakość konstrukcji i materiałów. Czas reakcji, minimalny po otwarciu pokrywy. Za szybko się łączą, zanim włożysz je do ucha! Ich akustyka też jest świetna. W samochodzie i okna otwierają się z prędkością i słyszę mnie bez problemu. W zamkniętym środowisku, nie mówię o tym. Próbowałem ich nawet do słuchania muzyki, basów rozdając to wszystko! Bardzo dobra alternatywa, jeśli nie chcesz dać dużo pieniędzy za to, co oferuje! Są bardzo rekomendowane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Słuchawki mają wygodne lądowanie. Ponadto IPX5 jest zadeklarowana jako wodoodporna, co wskazuje, że słuchawki nie boją się deszczu. Słuchawka posiada aktywne tłumienie hałasu. W rezultacie są one w stanie wygasić hałas poniżej 30 dB, generując przeciwną amplitudę dźwięków zewnętrznych. Dzięki temu będzie mniej bodźców zewnętrznych dzięki tej funkcji. Słuchawki są wyposażone w sterowanie sensoryczne, które pozwalają nie tylko uruchomić lub zatrzymać piosenkę, której słuchasz w tej chwili, ale także przewinąć listę odtwarzania lub zawiesić słuchawkę. Istnieje możliwość aktywacji trybu gry. Ładowana przez kabel typu C.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Dobry dźwięk, wydaje się, że w ogóle działa. Skrzynia jest duża, pokrywa niewygodna. Słuchawki są problematyczne. Mikrofon jest w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Pierwszy telefon był wadliwy, skontaktowałem się z nimi i przysłali mi kolejny i już przyszedł i działa idealnie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Są dużo lepsze słuchawki od Blitzwolf. Mam inne i polecam raczej FYE11 lub ANC3, jeśli można sobie na nie pozwolić. ANC3 i FYE11 były wcześniej dostępne w specjalnych, są po prostu o wiele lepsze w porównaniu do tego, To nie jest tak dobre we wszystkich aspektach, w tym zakresie, zakresu, spadku i dźwięku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Szybka wysyłka, a dostawa jest dość szybka. To prezent, więc jest w paczce. Pakowane w pudełko z grubej tektury i folii. Podczas transportu nie wyrządziono żadnych szkód.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Moje pierwsze wrażenia, bardzo mi się podobały nawet bardzo dziękuję doskonały produkt polecam bardzo ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Rendes megérkezés. Kicsit tompa a hangzás, inkább basszus. AA minőség. BW korrektebb. Árnak megfelelő. Telefonálni nem ajánlott.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Słuchawki są wygodne, dźwięk jest świetny. Ładunek trwa długo. Dostawa za dwa tygodnie. Polecane do zakupu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$22.99
    • US$33.99
    • US$24.48
    • US$16.99
    • US$32.99
    • US$16.99
    • US$17.99
    • US$9.99
    • US$16.99
    • US$41.49