Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1092)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1092)
    • 5 Star(999)
    • 4 Star(81)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/10/2020

    Dźwięk jest czysty jak GRAAVES! Ale trzeba uważać z głośnością, ponieważ może dojść bardzo wysoko do stopnia generowania bólu ucha, w niskiej głośności spotkał mnie brzmi wygodnie rzecz, która nie przytrafia mi się z innymi słuchawkami, w których muszę zostawić w wyższej głośności. Co do rozmiaru, który mi się nie podobał... Uważam, że to wspaniałe! Albo moje ucho jest małe, nie wiem... Mam wrażenie, że gdyby był mniejszy, byłoby lepiej.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Fone muito bom, nos primeiros momentos ele estava falhando muito com meu redmi note 8, mas com os outros celulares funcionava perfeitamente. Olhei no manual e dizia para cancelar o pareamento bluetooth e parear novamente, fiz isso e funcionou, depois desliguei o fone e quando liguei voltou a falhar e dessa vez não funcionou, então depois de tentar bastante, desativei uma opção do bluetooth e agora está funcionando perfeitamente. Adorei o fone, tem controle de mídia touch e os graves são muito bons. Tem uma construção bonita e bem acabada. Na minha opinião é melhor que os redmi airdots e até mais baratos dependendo do caso, já que achei os graves e som em geral melhor, é touch do lado e vem com cabo de carregador, diferente dos airdots da xiaomi. A embalagem chegou em perfeito estado dentro em 15 dias corridos.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DEFIS
    HU
    30/11/2020

    Telefony zostały zamknięte. To dobra wiadomość, a druga też dobra. Słuchawki przyszły wcześniej niż obiecali. Dobra jakość. Szybko podłączony i wrzos jest doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2020

    Słuchawka jest trochę solidna, dźwięk wysokiej jakości, chociaż czasami vc zauważa lekkie piszczenie w działaniu średnich w maksymalnej głośności, ale prawie vc będzie musiał użyć maksimum, jakość zaskakuje wartością, A estetyka są po prostu niesamowite zarówno słuchawki i futerał, doskonały czas trwania baterii, spełnia obiecane, krótko mówiąc, świetne słuchawki w porównaniu do ceny, jeśli chcesz kupić, kupić, nie będziesz żałować

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Nie spodziewałem się, że zagrają w tak dobrej jakości! Nawet nie muszę się bawić wyrównywaczem! Tylko podniosło basy o 25%, bo słucham hardstyle'owej muzyki, która jest oparta na basach. Jest naprawdę wygodny. Na początku miałem problemy z parowaniem, ale powodem był wyładowany akumulator. Oba połączenia razem. Ja też kocham kolory.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Świetna jakość, dźwięk jest bardzo dobrze wyważony pomiędzy ostrym i ostrym, a bateria jest bardzo dobra, biorę tydzień, a nawet nie wstawiłem małego pudełka do ładowania, naprawdę dobre. Jedyne co do tej pory napotkałem to to, że czasami ma małe piszczenie na niektórych piosenkach, co jest rzadkie, a czasami daje impuls w dźwięku, ale to rzadko się zdarza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Ładne słuchawki, wspaniały bas. Jeśli słuchawka nie jest prawidłowo włożona do uszu lub ręki - wtedy komunikacja między słuchawkami jest utracona. Przyciski dotykowe nie są wygodne, częste fałszywe kliknięcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Zamówiłem te pąki, ale jeden z nich (po lewej) był złamany. Rozłączył się i wyłączył bez powodu. Skontaktowałem się ze wsparciem, a oni wymienili je na dobre. Dźwięk jest naprawdę dobry. Polecam to! Chcę podziękować za BangGood, że wspierasz tak wiele

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2020

    Doskonały produkt! Bardzo dobra jakość telefonu, lepsze słuchawki widoczne obok telefonów komórkowych. Niezła bateria, bardzo dobra rzecz. Tylko krytyka jest duża wielkości słuchawek, ale nic, co by nie przeszkadzało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Słuchawki przyszły za 20 dni, wszystko idealnie. To był mój pierwszy zakup w Banggoo. Gratulacje dla strony! Słuchawka Airausa przetestowana jest bardzo dobra. Super polecam...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 308
    • Ft6 090
    • Ft9 136
    • Ft11 573
    • Ft6 090
    • Ft16 142
    • Ft10 872
    • Ft9 136
    • Ft10 050
    • Ft7 003
    • Ft4 871
    • Ft5 480
    • Ft8 831
    • Ft4 871
    • Ft10 964
    • Ft15 229
    • Ft5 480
    • Ft7 613