Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1119)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1119)
    • 5 Star(1021)
    • 4 Star(83)
    • 3 Star(13)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/04/2021

    Fone muito bom, nos primeiros momentos ele estava falhando muito com meu redmi note 8, mas com os outros celulares funcionava perfeitamente. Olhei no manual e dizia para cancelar o pareamento bluetooth e parear novamente, fiz isso e funcionou, depois desliguei o fone e quando liguei voltou a falhar e dessa vez não funcionou, então depois de tentar bastante, desativei uma opção do bluetooth e agora está funcionando perfeitamente. Adorei o fone, tem controle de mídia touch e os graves são muito bons. Tem uma construção bonita e bem acabada. Na minha opinião é melhor que os redmi airdots e até mais baratos dependendo do caso, já que achei os graves e som em geral melhor, é touch do lado e vem com cabo de carregador, diferente dos airdots da xiaomi. A embalagem chegou em perfeito estado dentro em 15 dias corridos.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • DEFIS
    HU
    30/11/2020

    Telefony zostały zamknięte. To dobra wiadomość, a druga też dobra. Słuchawki przyszły wcześniej niż obiecali. Dobra jakość. Szybko podłączony i wrzos jest doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Nie spodziewałem się, że zagrają w tak dobrej jakości! Nawet nie muszę się bawić wyrównywaczem! Tylko podniosło basy o 25%, bo słucham hardstyle'owej muzyki, która jest oparta na basach. Jest naprawdę wygodny. Na początku miałem problemy z parowaniem, ale powodem był wyładowany akumulator. Oba połączenia razem. Ja też kocham kolory.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Świetna jakość, dźwięk jest bardzo dobrze wyważony pomiędzy ostrym i ostrym, a bateria jest bardzo dobra, biorę tydzień, a nawet nie wstawiłem małego pudełka do ładowania, naprawdę dobre. Jedyne co do tej pory napotkałem to to, że czasami ma małe piszczenie na niektórych piosenkach, co jest rzadkie, a czasami daje impuls w dźwięku, ale to rzadko się zdarza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Ładne słuchawki, wspaniały bas. Jeśli słuchawka nie jest prawidłowo włożona do uszu lub ręki - wtedy komunikacja między słuchawkami jest utracona. Przyciski dotykowe nie są wygodne, częste fałszywe kliknięcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    To trwało 41 dni, aby przyjechać, przybyło przed ogłoszeniem, polecam 100%, świetnej jakości telefon, sprawa jest dość duża, myślałem, że jest mniejszy kkk, jestem z Betlejem-pa, więc zajęło trochę, więcej wszystko w terminie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Zamówiłem te pąki, ale jeden z nich (po lewej) był złamany. Rozłączył się i wyłączył bez powodu. Skontaktowałem się ze wsparciem, a oni wymienili je na dobre. Dźwięk jest naprawdę dobry. Polecam to! Chcę podziękować za BangGood, że wspierasz tak wiele

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Te słuchawki mają całkiem dobry dźwięk i sub. Również nie łatwo stracić połączenia z telefonem komórkowym i trwa wiele godzin w rozmowach. Jak na pieniądze, które mam, to bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Słuchawki dotarł bez żadnych uszkodzeń nawet do opakowania.Nie miałem okazji, aby wypróbować je, ponieważ są one zajęte ładowaniem. Przybyła nieco później niż przewidywano. Dziękuję, banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Bardzo dobra jakość produktu i cena bardzo dobry dźwięk bardzo ostry bas i niskie bardzo dobre Polecam czas dostawy tylko w 21 dni Peru Lima

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 311
    • Ft13 572
    • Ft11 994
    • Ft6 311
    • Ft19 688
    • Ft11 268
    • Ft8 205
    • Ft11 599
    • Ft7 258
    • Ft13 257
    • Ft5 048
    • Ft2 523
    • Ft14 583
    • Ft10 570
    • Ft6 311
    • Ft8 837
    • Ft16 041
    • Ft9 468