Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(121)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(121)
    • 5 Star(112)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/12/2020

    jest dobry niskokosztowy Bluetooth słuchawka, nie używać tego do gry, muzyki lub telefonu doskonałe, tylko z moją słuchawką jest mały kawałek okładki rzeczy tracą po kilku tygodniach użytkowania, ale nie wpływają na dźwięk lub funkcję, Oczywiście nie spodziewałem się, że ta słuchawka może trwać zbyt długo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Szybko, szybko do przodu, szybko do przodu. Są wygodne, kiedy je nosisz. Używam ich wyłącznie do muzyki i są bardzo satysfakcjonujące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Bardzo dobry wygląd, jak przedstawiono w ogłoszeniu. Przybyło szybko. Mam jeszcze mało pożytku, ale są całkiem wygodne i dobre jakościowo dźwięk. Dobry zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Myślę, że to jeden z najlepszych słuchawek, jakich używałem. Pasuje idealnie. Świetny dźwięk, podciąga trochę bas. Bateria nadal nie jest testowana. Ale uwierz mi, to też jest świetne. Świetnie sprawdza się również do robienia herbaty i słuchania muzyki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Świetny produkt, fuce idealnie jak propoe, przybył szybko aki w brasil, kupiony w dniu 01-12

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Dobry produkt. dźwięk jest świetny Późna odsiadka Nie próbowałam czasu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Szybka wysyłka i transport równie szybki. Zmiażdżona caixa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    wäre in einwandfreie Zustand.. gute Qualität, sehr gute Klang, es könnte etwas lauter sein nach meinen Geschmack.. klare Empfehlung

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Szybka dostawa dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Brzmią dobrze, musisz sprawdzić żywotność baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 878
    • Ft9 194
    • Ft3 501
    • Ft5 148
    • Ft7 324
    • Ft14 714
    • Ft5 884
    • Ft10 665
    • Ft11 720
    • Ft10 828