Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(96)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(96)
    • 5 Star(85)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/10/2021

    Wygląda tak, jak opisano. Niektóre problemy: - Lewa część jest cięższa od prawej, więc nie jest zbyt wygodna do noszenia - Dźwięk jest przeciętny, niezbyt wyraźny - Plastik to przeciętna jakość - Nieznacznie rozgniecione pudełko Miękkie części są bardzo wygodne Dodatkowy kabel w zestawie Urządzenie było naładowane w 90% w kartonie  Składana konstrukcja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    W trybie muzycznym do 30 godzin pracy. Niezłe okonie, płuca. Konstrukcja składana. Alarm głosowy w Anglii. Może być używany jako słuchawki przewodowe. - Tam jest mikrofon, jest mikrofon. W trybie pracy niebieskie kółko miga płynnie. Kiedy bateria się wyczerpuje, spala się. Pojemność baterii 450 mAh. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Słuchawki są dobre, nie powiedziałbym wow, ale można słuchać. Bateria trzyma się dobrze, może być używana z drutem i bez niego. Pakiet jest nienaruszony, nie zgniecił się ani nie uszkodził na drodze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Przyjechał bardzo szybko i bez dźwięku jest wielki jest lekki i wygodny, wielki koszt i korzyści ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    sound is good, a little strength for me. 4 stars for product, 5 stars for Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Świetny zestaw słuchawkowy bardzo dobry dla akademii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Dźwięk jest dobry, jakość montażu jest doskonała, można bezpiecznie wziąć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Doskonałe wykonanie i dźwięk więcej niż dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Nie zdawałem sobie sprawy z różnicy od pierwszego modelu. Zmienił się tylko projekt, który był zadowolony. Cena/jakość jest rozsądna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Świetny produkt, dźwięk jest rześki i klarowny. Produkt dostarczony w ciągu 15 dni do Indii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$23.99
    • US$34.64
    • US$39.99
    • US$34.64
    • US$33.48
    • US$21.93
    • US$43.88
    • US$24.99
    • US$36.95
    • US$10.38
    • US$48.50
    • US$56.99
    • US$19.99
    • US$28.99
    • US$165.99
    • US$27.99
    • US$25.99
    • US$14.99