Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(704)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(704)
    • 5 Star(652)
    • 4 Star(45)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/10/2020

    Eléggé meggyötörte az utazás a csomagot, és eddig ez tartott a legtovább (2 hónap). De azért egyben van a termék és nekem rendben van. Ár-érték arányra mentem, azt megkaptam. Itthoni használatra, conf call-ra, zenét hallgatni, gyereknek odaadni tökéletes. A hangzása is rendben van. Még azt felejtettem el megnézni, hogy az oldalán a villogást hogy lehet kikapcsolni, de rákeresek. Összességében teljesen elégedett vagyok. Ja, 4 napja szinte egész nap és még este is megy, és még nem töltöttem.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Produkt ma doskonałą jakość. Poważne są OK, średnie i ostre są lepsze, bardzo wyraźne. Ogólnie jest bardzo wygodny. Część pianek jest bardzo miękka, ale nie do momentu deformacji z czasem. Używam go przez ponad 3 miesiące i jestem zadowolony. Weź telewizor, komórkę, BLUETOOTH i kabel. Używam Redmi Note 8 i czasami, gdy jest podłączony przez bluetooth, ma szybki spadek połączenia. Zdarza się, gdy używam komórki. Ale to nie zawsze się zdarza. W telewizji jest idealny. Może to wersja Bluetooth w mojej komórce.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Produkt zgodnie ze specyfikacją reklamy, zamknięte, główne opakowanie z rozdarciem, Banggood powinien lepiej zapakować obiekty w bardziej odpornym opakowaniu i z większą ochroną przed uderzeniem. Zamówienie złożone w dniu 04.01.2021 r. i dostarczone w dniu 28.01.2021 r., łącznie 24 dni do daty dostawy Bahia (Brazylia). Oczywiście, zrobię nowe zakupy. Polecam to.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Bardzo dobra jakość za niską cenę. Brak brzmień basowych w porównaniu z BW-HP0. Łączy się szybko i dźwięk jest krystalicznie czysty podczas rozmowy telefonicznej. Wygodny i lekki ciężar. Opóźnienie jest bardzo małe. Można go używać z dołączonym kablem AUX (lewarka 3,5 mm). Jeśli RGB jest dla Ciebie ważny, to jest to doskonały wybór.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Fone naprawdę bardzo dobry, przewyższył moje oczekiwania. Jakość dźwięku lepsza od niektórych modeli Samsunga i Sony, które kosztują 4x plus wartość tego modelu. Wykończenie oczywiście nie jest z Premium Headset, ale jest dość wytrzymałe i wygodne, znacznie lepsze od modeli Sony, które są w tym przedziale cenowym i nie są nawet Bluetooth. Bardzo dobry czas dostawy, zajęło 13 dni roboczych i 18 dni roboczych, to pq kupione w sobotę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Świetnie, bardzo dobrze. Jeśli szukasz czegoś takiego i upuszczone tutaj można wybrać, że to samo pq jest najlepsze q znajdzie w jakości i cenie. Doskonały dźwięk, świetny komfort baterii q i cud przyszedł kabel p2 i jeden do ładowania. Przybył bardzo szybko i dobrze zapakowany. Mam tylko komplementy, które mogę kupić, zaufać, iść na wiarę, telefon i bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    produkt jest dobry, zgodnie z jakością, pudełko z dziurką, co nie miało wpływu na produkt, reklamacja pochodzi od strony dostawcy, który zbyt długo go wysłał, omijając datę ustaloną na początku i opóźniając datę wysyłki do 4 razy, Dla wszystkiego innego zgodnie z produktem, załączone zdjęcia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Podobały mi się słuchawki, w tej formie, której używam po raz pierwszy. Kombinezony dźwiękowe, uszy nie naciskają. Od towaru pozytywne wrażenia. Nagrania mogą być słyszane przez Bluetooth lub połączone kablem 3.5, lub za pomocą karty SD.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Bardzo dobry produkt, podoba się jakość wykonania słuchawki, jakość dźwięku jest bardzo ładna telefon jest bardzo piękny i przybył w około 11 dni. To było bardzo warte zachodu. Polecam zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Dużo makaronu! Piękna i dobra, nie przetestowałam jeszcze dźwięku, ale zdałam sobie sprawę, że jest naprawdę dobry. Opublikowany 17-11-2020 i przybył 07-12-2020. Jest wart każdego grosza, ten idzie do kobiety, ale ja już swój importuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 693
    • Ft15 929
    • Ft22 163
    • Ft12 465
    • Ft10 387
    • Ft18 699
    • Ft12 117
    • Ft21 470
    • Ft9 347
    • Ft9 002
    • Ft11 080
    • Ft10 732
    • Ft23 791
    • Ft10 039
    • Ft11 692
    • Ft9 892
    • Ft7 793
    • Ft3 919