Opinie klientów

4.87 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(342)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(342)
    • 5 Star(304)
    • 4 Star(34)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 26/01/2021

    Przybył za dwa tygodnie, co jest całkiem dobre.. Pakiet w zaskakująco dobrym stanie. Działa świetnie, nie ma problemu z dzieleniem się telefonami z androidami. Soczewka porusza się trochę w obudowie, gdy się skupiasz, co jest dziwne, ale działa :) Jakiś szum wentylatora, nic poważnego. Jakość obrazu i jasność są dobre w tej cenie.

    Komentarze (3)
  • 23/03/2021

    Doskonały produkt, ogromny ekran z stosunkowo małą odległością, doskonałej jakości tbm, nawet bardziej, że jest to projektor 720p, ma negatywne punkty, trudność z skupieniem, musi być dobrze w stosunku do projekcji. Klucz, nie radzę go używać, bo kiedy go używamy, ostrość na końcówkach jest bardzo osłabiona, dźwięk jest tylko przerwą na gałęzi, ponieważ dźwięk nie jest dobry, lusterka z Androidem jest bardzo problematyczna, bardzo trudna do odbicia, Z wielu błędów, ale jak powiedziałem na początku, jest to świetny projektor do wyświetlania obrazu Rsrs, podłączony do notebooka lub innego telewizora staje się mądry i staje się doskonały. Mam prawdziwe kino w moim pokoju! Obs: Mieszkam w Minas Gerais i obciążono mnie 214 realów, ale zapłaciłem ubezpieczenie (78 reali) i otrzymałem kwotę z powrotem, gdy skontaktowałem się ze wsparciem Banggood

    Komentarze (2)
  • 01/03/2021

    Widok ponad 3 metry nie był pełny HD, ale wydawało mi się wystarczająco, tylko bardzo mały odcisk jest nieczytelny. Upewnij się, że co najmniej 1080p, na ścianie jest jasnozielony plastikowy satyna, jedno ze zdjęć ma światło, pozostałe dwa mają różnicę w jasności, to samo światło. Obraz większy niż 3 mt nie jest pełny hd, ale dopuszczalna, tylko małe kropki są rozmyte. 720 pensów nieźle, ale kup min 1080p. Zdjęcia(światła włączone i różnica ostrości przy tym samym niskim świetle)

    Komentarze (4)
  • 01/04/2021

    Produkt trwał dokładnie 16 dni, aby dotrzeć (od poczty do dostawy), I opłata w $ 112,80, co już było oczekiwane. Informacje o produkcie: Aby uzyskać jak najlepszą jakość staraj się nie używać kamienia kluczowego, utrzymać go jak najpoziomniej, jak mówili w poprzednich uwagach, klucz szkodzi ogniskowi. Jakość obrazu to HD, więc idealnie nadaje się do prezentacji lub nawet filmów/videoklipsów bez większych wymagań. Kolory i połysk są bardzo dobre, w cenie. Rozmiar projekcji jest zgodny z obietnicą, osiągnąłem około 160 cali bez utraty jakości, to jest trochę delikatne, aby trafić ostrość, ale nie jest trudne do osiągnięcia. Jakość konstrukcji jest dobra, miałem wrażenie lekkiego i delikatnego produktu z tworzywa sztucznego, jednak nie jest. prezentuje pewną siłę i wagę ze względu na swój grzejnik (który wydaje trochę hałasu, gdy środowisko jest ciche, ale jest ukryte przez dźwięki filmów.). Dźwięk produktu nie jest najlepszy ani najgorszy (jak już mówią inne recenzje). Ogólnie doskonały produkt, szczególnie za cenę. Jeśli szukasz dobrego i taniego zamiennika telewizora, to świetny wybór. Pamiętając o projektorze nie jest Full HD, ale ma dobrą jakość obrazu.

    Komentarze
  • 12/02/2021

    Nie może podłączyć się do istniejącej sieci za pomocą własnego bezprzewodowego. Nie ma bezpośredniego transferu z komputera. Widok jest trochę słaby w świetle dziennym. Rezolucja jest średniej jakości. Ale możesz biegać bardzo dobrze z choromecastem albo jak patyk do strumieniowania. Miracast i gra na powietrzu działają bardzo dobrze.

    Komentarze (1)
  • 03/02/2021

    Noc, aby patrzeć cicho (Pierwsze zdjęcie). W (drugie zdjęcie) środowisku z odrobiną światła. A na (trzecie zdjęcie) z włączonym światłem ledwo można oglądać. Oglądanie filmu w ciemnym pokoju jest idealne. Dla jasnych środowisk nie ma koniecznej jasności.

    Komentarze
  • 18/03/2021

    Wspaniale, brzmi dobrze, przybył do mnie z 14 dni, został naliczony, zapłacił tylko 115.00. To co mi się podobało to to, że udało mi się zapłacić podatek przez internet i nie trzeba się ruszać, aparatura co. dźwięk bardzo akceptowalny, doskonały obraz na koszt urządzenia, bez wątpienia kupić ponownie. Miałem 4k 58 telewizor Samsunga, spalił się, a koszt był zbyt drogi, zaryzykowałem projektor i jestem zachwycony. Widać to przy zapalonym świetle.

    Komentarze
  • 25/01/2021

    Cena/wydajność urządzenia. Przyszło w ciągu 8 dni. Ýn w dzień użytkowania nie wystarczająco światła, ale w nocy użytkowania bardzo dobra jakość obrazu. Trochę hałaśliwy, ale nie ważny podczas oglądania filmu. Zadowolona z tej ceny. Umieszczam zdjęcia dnia i nocy

    Komentarze (1)
  • 10/05/2021

    Zamówiony 11 kwietnia, a otrzymany 10 maja; dojazd do Piura Peru zajął 29 dni. Nie miał ochrony innej niż pudełko tego samego produktu i doznał pewnych uszkodzeń, ale produkt nieuszkodzony i dobry materiał budowlany. Jeśli obraz odpowiada FHD, a jasność jest umiarkowana, projekcja jest przyjemna. Zalecane za mniej niż 100 dolarów.

    Komentarze
  • 25/04/2021

    Bardzo szybka dostawa do Kataru (8 dni) tylko. Mieć blitzwolf vp5 ten VP 11 jest o wiele lepszy niż poprzedni. Kolory wychodzą dobrze. Vp5 dał tylko różowy zamiast Czerwonego. Niezła modernizacja z lustrzanką ekranu i kablowym dzieleniem dla iPhone'a. Jasność jest dobra. Mówcy dają jasne i chrupiące efekty. Jeden problem jest taki, że nie mogłem zmniejszyć jasności, ale mogę tylko zwiększyć. Zwiększyłem do 100 teraz nie zmniejsza się w ustawieniach użytkownika. Muszę używać tylko Standard i innych domyślnych opcji obrazu. Nie obsługuje zbyt wielu ciężkich formatów plików, boryka się z tą samą wadą w vp5. Powinno się poprawić w tym numerze.

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft40,287
    • Ft40,287
    • Ft28,776
    • Ft13,811
    • Ft34,244
    • Ft4,890
    • Ft71,944
    • Ft44,892
    • Ft54,677
    • Ft58,994
    • Ft11,796
    • Ft28,488
    • Ft24,459
    • Ft74,822
    • Ft38,849
    • Ft218,716
    • Ft14,387
    • Ft16,689