Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(47)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 12/04/2021

    very quick delivery. it was a replace of product with quality problem. Banggood solve the problem as good as always.

    Komentarze
  • 24/05/2021

    Dziękuję

    Komentarze
  • 14/02/2021

    Wszystko wygląda dobrze. Bardzo szybka dostawa!

    Komentarze
  • 04/04/2021

    Doet wat het moet doen, kan met elke Tuya compatible app werken. Zelf gebruik ik de woox app, gebruik hem ook met de google mini en gekoppeld aan Google home. Ik gebruik hem nog maar een paar dagen, tot hiertoe is de stabiliteit in orde. Zolang de basis functie timer open en dicht blijft werken ben ik een tevreden klant. Kleine opmerking, bij gebruik samen met Home zijn de commando's omgekeerd. Sluiten in de App is open in home, Open in de app is sluiten in Home. Ik krijg het niet gelijkgesteld! Maar als je dit weet is dat ook niet onleefbaar.

    Komentarze
  • 26/03/2021

    Excelente equipamento para domotica, a um custo bem simpatico mas 100% funcional!!! Após 6 meses de utilização zero problemas e 100% de satisfação!!!! Funciona muito bem para estores e portadas metalicas tipo ourivesarias. Recomendo!!!

    Komentarze
  • 26/03/2021

    Excelente equipamento para domotica, a um custo bem simpatico mas 100% funcional!!! Após 6 meses de utilização zero problemas e 100% de satisfação!!!! Funciona muito bem para estores e portadas metalicas tipo ourivesarias. Recomendo!!!

    Komentarze
  • 21/11/2020

    Bardzo dobre produkty, Nic do powiedzenia. Działa doskonale. Bardzo łatwe do ustawienia i podłączenia do moich rolet. Bardzo dobra cena Aplikacja jest również bardzo dobra.

    Komentarze
  • 14/06/2021

    nice

    Komentarze
  • 28/05/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
  • 28/05/2021

    Kupię go ponownie

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft880
    • Ft2,115
    • Ft3,527
    • Ft4,407
    • Ft2,704
    • Ft3,233
    • Ft3,822
    • Ft4,704
    • Ft3,822
    • Ft4,116