Opinie klientów

4.99 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(159)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(159)
    • 5 Star(157)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 15/06/2020

    Bardzo dobrej jakości produkt, szybka wysyłka. Cały proces dotyka dokładnie 1 miesiąc. Zamówiłam 5/15 i właśnie kupiłam go w domu ( 6/15). Produkt z doskonałą jakością i bardzo szybką wysyłką. Przyszedł dokładnie miesiąc z poczty. Możesz kupić bez strachu!

    Komentarze
  • FQAVIP1
    BR
    06/07/2020

    Mam paczkę. Ale nie zgłosili pełnego adresu. Musiałem odebrać paczkę z poczty. Ale poza tym, mam paczkę nietkniętą. Polecam to.

    Komentarze (2)
  • 25/06/2020

    CHEGOU MUITO RÁPIDO. Doskonała jakość. Przedwczesny plik wyprodukowany. Kupujcie Maisowi ramy produkcji.

    Komentarze
  • 24/12/2020

    Szybka i skuteczna dostawa, produkt zgodny z opisem i wykonany z wysokiej jakości materiału! Super polecane produkty BlitzWolf

    Komentarze
  • 26/10/2020

    Wygląda dobrze, zgodnie z opisem!

    Komentarze
  • 06/07/2020

    Świetny produkt.

    Komentarze
  • 21/05/2021

    Ótimo produto. veio tudo bem embalado e tudo funcionando, a contrução me passou bastante confiança. Recomendo a compra

    Komentarze
  • 18/05/2021

    Dobry produkt

    Komentarze
  • 13/05/2021

    Ładowarka jest dobra. Jest szybka i dobra jak na razie

    Komentarze
  • 28/05/2021

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6,616
    • Ft6,904
    • Ft4,314
    • Ft3,163
    • Ft7,480
    • Ft3,163
    • Ft6,904
    • Ft6,904
    • Ft4,890
    • Ft3,738
    • Ft5,753
    • Ft3,451
    • Ft3,163
    • Ft6,328
    • Ft4,314
    • Ft6,328
    • Ft6,041
    • Ft3,163