Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(121)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(121)
    • 5 Star(106)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-19 08:17:03

    the chair arrived on time. the design is ok but I don't mind the narrow seat. it is so at 80-90 kg.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-23 01:06:42

    Very nice product! Screwed in 15 minutes and the quality seems to be very good. I like this product. I can recommend!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-27 09:14:56

    I am 1.86m and 95kg and I sit very comfortably! Nice and sturdy, it seems it will last for many years!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-18 08:18:04

    perfect 😉😉😉

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-30 02:47:55

    Really good quality, takes only 15 min to assemble. Comfortable seating area, the pillows are very good.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-30 17:54:33

    Material bom, fácil de montar, confortável, aprovado pelo preço.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-30 11:43:28

    O ferro de trás que prende a cadeira veio com as medidas mal. Só encaixavam dois parafusos e assim ficava torto

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-28 18:42:28

    muito bom

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 16  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>