Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(188)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(188)
    • 5 Star(181)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 24/07/2020

    To łączy komórkę i kamerę. Wytrzymała konstrukcja i łatwo podłączona do Bluetooth. Wysokotropowe.

    Komentarze
  • 01/10/2020

    Podobał mi się produkt na pierwszym wrażeniu. Super kompaktowy, łatwy w obsłudze i stabilny.

    Komentarze
  • 09/07/2020

    Doskonały produkt, prześwietlenie nie powiodło się, ale dostawa była w oczekiwanym czasie, gratulacje zespół Banggood

    Komentarze
  • 18/08/2020

    Najlepszy Tripod w historii!!!

    Komentarze
  • 01/08/2020

    Produkty Blitzwolf są zawsze dobrej jakości. Jest to kompaktowy wielofunkcyjny bluetooth selfie Stick/tripod, który nie tylko trzyma telefon mocno w miejscu, ale także 1/4 śruby dla gopro, dslr lub pierścienia świetlnego.

    Komentarze
  • 30/06/2020

    Dostarczenie produktu zajęło trochę czasu, ale warto. Mój mini projektor wygląda dobrze. Dzięki!

    Komentarze
  • 18/01/2021

    Jakość tego trójnogu / selfie Stick jest naprawdę dobra. Pilot Bluetooth był łatwy do połączenia z moim telefonem, zajęło to tylko kilka sekund. Nie mogę się doczekać wypróbowania tego podczas kręcenia filmów.

    Komentarze
  • 07/10/2020

    Sensacyjne, produkt ma doskonałą jakość.

    Komentarze
  • 15/09/2020

    Polecam, znalazłem to świetne.. dobra jakość

    Komentarze
  • 04/09/2020

    Halo, rzecz przyszła szybko, jest jak opisano! Po prostu idealnie, użyję go z moim gopro

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,233
    • Ft5,572
    • Ft2,645
    • Ft11,765
    • Ft4,998
    • Ft8,823
    • Ft6,175
    • Ft7,411
    • Ft6,469
    • Ft7,411
    • Ft23,533
    • Ft2,056
    • Ft5,881
    • Ft3,233
    • Ft11,471
    • Ft5,587
    • Ft5,557
    • Ft12,942