Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję

Najlepsze wrażenia

  • good speaker(35)
  • good quality(34)
  • good sound(32)
  • great speaker(20)
  • good price(12)
  • low price(11)
  • nice bass(10)
  • nice design(10)
  • strong bass(9)
  • good bass(7)
  • Wszystkie recenzje(559)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(559)
    • 5 Star(541)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-05-17 19:27:09

    ótimo produto.. som de qualidade , material é muito bom desde os cabos ate o autofalante.. tem um bom desempenho com graves e boa bateria! recomendo o produto

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-04-05 20:17:14

    produto muito bem acabado, som me surpreendeu, faltou um pouco mais de volume mas nada que afeta a experiência.

    Komentarze
  • Le
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-09 12:24:36

    produto de excelente qualidade, som muito limpo, recomendo a compra !!!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-30 02:50:54

    It has a very clear sound, works perfectly, battery time is long. I can recommend this product for everyone in this price range!

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-27 06:41:46

    This is the third time I buy this speaker, for a friend. Very nice design, elegant, sound and, material.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-15 17:42:41

    Super recomendo a marca BlitzWolf sempre me surpreendendo....

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-07-13 00:47:02

    good one , super bass , looks so good ... metallic and awesome

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-07-10 04:08:24

    Very good build quality. The sound is deep and extremely clear. Bass level is good, even at maximum volume level. I am experiencing some interruptions when playing from a Windows laptop. Will test with another external speaker to identify the root cause. From the mobile phone everything is fine (tested with Huawei Mate 20 lite and Music app.)

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 70  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>