Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(106)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1)
    • 5 Star(1)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-19 10:45:11

    ürün kalitesi süper satıcı süper hızlı gönderim ama Türkiye’de gümrük işlemleri bitti ürün 30 günde aras kargo zor getirdi kutu buruşuk geldi ürün sağlam çalışır durumda

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-12 18:08:10

    As usually - BLITZWOLF makes a quality product. Depending on adapter this wireless charger can simply charge or fast charge. I checked it using my Samsung Galaxy S9. Just check my photos.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-24 01:05:26

    very good quality of product! it has got very smooth surface! beautiful design and working perfect with galaxy s8! i recommend for sure!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-01 21:39:10

    Excelente producto, la marca es buena, tengo varios productos de esta marca. Tiene un diseño excelente, el material se observa duradero. Se aclara que la carga rápida, sólo funciona con cargador carga rápida. Recomiendo el producto 100%

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-22 20:28:45

    Good

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-19 14:54:07

    The goods came in a working condition, XR charged without complaints. Apparently everything is OK, I hope it will last a long time. The thing is comfortable!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-29 23:57:46

    muito bom recomendo!!!! produto excelente blitz Wolf sempre superando minhas expectativas!!!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-11 16:04:33

    Qualidade muito boa da construção. Funcionando perfeitamente. testado com o Mi9.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-10 12:48:22

    Produto muito bom, pena que não vêm acompanhado o conector para a tomada. A entrega foi muito rápida.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-10 18:37:43

    Produto de ótima qualidade e bom acabamento.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>