Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(154)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(154)
    • 5 Star(140)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/08/2021

    Zamówiony 16.8, dostarczony dziś rano 19.8, bez uszkodzeń. Podręcznik jest prosty, nawet po angielsku. Łatwe okablowanie i sterowanie. Próbowałem od razu i jest niesamowity. Jestem bardzo zadowolony z wyniku. Więc mam nadzieję, że to długo potrwa, polecam ☺️👌

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2022

    Na pierwszy rzut oka wydaje się to dobry produkt, tak rzeczywiście przestrzeń wewnątrz jest trochę mała, oczywiście, tutaj zapomnieć patelnie lub garnki, chyba że po prostu zrobić ładunek tych. Robi to dobrze, zużywa około 5 litrów wody dla całego procesu. Produkt, który otrzymał myślę, że ma problem z połączeniem do aplikacji blitzhome... nie znajduje go... ale szczerze wiedząc, czy jest to pranie zdalnie nie ma dla mnie znaczenia. Dołączam kilka zdjęć, testuję trochę przeciążenia, aby zobaczyć, co można zmyć, a co nie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Produkt, który przyjemnie mnie zaskoczył. Ponieważ myślałem, że jako model kompaktowy, środki te będą znacznie mniejsze i oczywiście nie w ramach swojej miary. Działa idealnie, a gdy już masz go przed sobą, wygląda na dobrą jakość. Jest nowoczesny i łatwy w użyciu. Czyści do perfekcji i wysycha, jakby mówił o standardowym modelu. Od 15 dni mam tę zmywarkę, a marka dała mi pewność siebie, ponieważ nie sprawiała mi żadnych problemów. Przeciwnie, to ułatwiło codzienne życie i dla 2 osób i przy ograniczonej przestrzeni, jest to idealne rozwiązanie. Jak wysyłka, która w zaledwie tydzień od zakupu, już się nią cieszyła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Wydaje się, że to świetny produkt.. Szczególnie w porównaniu do innych recenzji po problemie z odgadnięciem wymiarów wejściowych potraw w sieci.. Idealnie pasują do płyt od 20/26 do 28cm (maksymalnie 2 talerze), jak widać na zdjęciu. Kompaktowy.. Umyj się świetnie.. Przetestuję to, żeby zobaczyć jak długo to trwa. Mam nadzieję, że nie spowoduje żadnych problemów. Jest używany jak zwykła zmywarka do naczyń. Fantastyczne obciążenie wody w zbiorniku.. Świetny wynalazek taktyczny dla małych zamiataczy, polecam go.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Po 2 tygodniach stosowania leku. Jestem bardzo zadowolony z mojej małej zmywarki. Optymalna wydajność. Czyści się naprawdę dobrze. Wahałem się przez długi czas i przed rozpoczęciem przeglądałem wszystkie komentarze. Wcale nie jestem rozczarowany. Używam tanich tabletek. Próbowałem z klasycznym płynem do mycia naczyń, ale za bardzo się pienił. - Nie, nie, nie. Nie będziesz rozczarowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Łatwy w instalacji, po prostu nie podłącz mnie do telefonu komórkowego! Pierwsze mycie, które wziąłem, było bardzo przyjemne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Doskonała maszyna naprawdę działa bardzo dobrze. Nie mogę po prostu zainstalować urządzenia w aplikacji. Nie udało mi się uzyskać w tym żadnej pomocy. Trochę to trwało, ale było to spowodowane przyjęciami świątecznymi i sylwestrowymi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Jestem bardzo zadowolony z mojego zakupu! Ten produkt jest świetny, jest łatwy w użyciu i zbiornik na wodę To pestka, by znaleźć dla niego miejsce w domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Jestem bardzo zadowolony z mojego zakupu myjni pięknie dla pary lub osoby samodzielnie działa bardzo dobrze i wielki pk nie musi być na kranie, który w domu, że nie ma zmywarki pomaga ogromnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Praktyczne i funkcjonalne, idealne dla pary, którzy nie mają zbyt wiele miejsca w domu, używać tylko płynnego detergentu do zmywarek!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$89.99
    • US$89.99
    • US$159.99
    • US$99.99
    • US$159.99
    • US$54.99
    • US$279.50
    • US$166.99
    • US$289.99
    • US$99.99
    • US$41.99
    • US$149.99
    • US$159.99
    • US$62.99
    • US$119.99
    • US$59.99
    • US$109.99
    • US$329.99