Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1697)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1697)
    • 5 Star(1601)
    • 4 Star(61)
    • 3 Star(15)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(15)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/11/2021

    Frytkownica Blitzwolf AF 1 jest niesamowita. Bardzo dobra jakość wykonania. Duża pojemność w wiadrze, może nawet pomieścić całego kurczaka. Piecz bardzo chrupiące z odrobiną oleju. Nie jest gorszy od innych bardzo drogich frytkownic. Polecam go każdemu, kto szuka tego typu frytkownicy.Bardzo szybka dostawa.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Frytkownica Blitzwolf AF 1 jest niesamowita. Bardzo dobra jakość wykonania. Duża pojemność w wiadrze, może nawet pomieścić całego kurczaka. Piecz bardzo chrupiące z odrobiną oleju. Nie jest gorszy od innych bardzo drogich frytkownic. Polecam go każdemu, kto szuka tego typu frytkownicy.Bardzo szybka dostawa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    Hola quisiera hablarles de la experiencia que tuve con el celular UMIDIGI Bison: Estoy sorprendido con este celular realmente no me lo esperaba la cantidad de cosas positivas que trae por su precio lo primero sería sus características 6 GB de ram y unos 125 GB de memoria interna no es algo barato que encuentre por donde vivo(no a un precio tan bajo) es un gran punto gracias a eso su rendimiento en los juegos y alto como si se tratase de un gama media alta aunque no sea así ,la recarga de la batería 🔋 solo dura 1:30 minutos realmente rápido aunque debo decir que la duración de la misma también es baja como 7 horas de juego eso sí no es muy bueno pero algo interesante es que el celular se demoró en llegar a mi casa unos 30 días y entre esos días el celular solo gastó 25% de su batería durante el viaje aunque estuvo totalmente apagado,su cámara es buena mejor que la mía pero algo que noté sería que su app de cámara no aprovecha sus características y su uso funciona a veces medio raro así que recomiendo descargarse un app como "filmic pro" o otra alternativa,cuenta también con un modo nocturno y acuático que son interesantes,su resistencia es alta así que no se preocupen si se les cae ya que hay una alta probabilidad que no pase nada o solo ocurra algo minúsculo pero claro solo es una probabilidad alta,algo que me gustó es que su sonido aparte de ser bueno se encuentra en la parte trasera y no por donde está la entrada para el cargador porque en mi caso me molestaba cuando tenía que utilizar mi celular horizontalmente,tiene más características que no puedo compartir porque hay un límite de caracteres así que esa será mi opinión gracias por leer todo esto que tengas un buen día. psdt:si se preguntan sobre la aduana no obtuve ningún problema así que esten tranquilos en comprar este celular en Perú para otro país revisen las normas.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Zrobiłam tylko ziemniaki, które nie nazywacie smażonymi. Coś pomiędzy czyrakami a pieczenią. - Nie są źli. Może ktoś musi pobawić się z czasem i temperaturą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2022

    Jak tylko ją dostałem, spróbowałem. Bardzo dobra mini pizza w 12 minut. - To było gotowe, to było gotowe. Wystarczająco duży kosz, żeby pomieścić pół kurczaka i w ogóle. Aplikacja działa perfekcyjnie. Zajmę się tym teraz przez telefon. Mogę zjeść w nim jedzenie i zacząć gotować zdalnie. A kiedy wrócę do domu, będzie czekał na mnie gorący posiłek. Zdjęcie obok czajnika jest po to, abyś mógł zrozumieć jego rozmiar. Frytownica jest całkowicie zadowolona z dotychczasowego rynku, spróbuję eksperymentować z temperaturą i czasem pieczenia...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Podłączyłem go, żeby sprawdzić, czy działa. Zainstalowaliśmy aplikację, zobaczył ją na telefonie, ale nie mogę jej obsługiwać przez aplikację. Jeśli zrobię coś złego z tą placówką, zobaczę to jeszcze raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Bardzo ładny produkt, właśnie go dostałem, jeszcze go nie wypróbowałem, ale nie mogę się doczekać, aby z nim gotować. Koszyk jest duży (6 litrów), instalacja jest bardzo szybka i łatwa, a połączenie z wifi również łatwe i szybkie. Aplikacja wydaje się być prosta. Ogólnie rzecz biorąc, wygląda obiecująco. Sprzedawca bardzo dobry, a dostawa była bardzo szybka, mniej niż tydzień, jak stwierdzono.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Bardzo poręczny i łatwy w użyciu. Bardzo wygodne zwłaszcza do posiłków w drodze, ponieważ nie wymaga wstępnego podgrzewania. Jedyne minusy, jakie znalazłem do tej pory, to to, że gotuje tylko wierzch jedzenia i trzeba je przewrócić. Próbowała ugotować pizzę, a nawet po 20 minutach ciasto się nie gotowało (musiało je w końcu przewrócić). Należy pamiętać, że posiłki, które pasują są max dla dwóch osób. Poza tym gotuje wszystko w bardzo krótkim czasie, a jedzenie smakuje tak, jakbyś go grillował. Totalnie polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • kuiVIP3
    RO
    08/08/2022

    Dotarł bardzo szybko w niecałe cztery dni. Planowałem go kupić od dłuższego czasu, więc naprawdę chciałem go wypróbować. Nie jestem rozczarowany, to działa bardzo dobrze. Zwłaszcza mięso będzie bardzo delikatne, będą ładnie gotować, nie spalać i pozostać miękkie. Ziemniaki nadal trzeba eksperymentować... Ogólnie rzecz biorąc, stosunek ceny do wartości jest niepokonanym produktem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2022

    Po otrzymaniu frytkownicy, przybyłeś bezpiecznie z Niemiec w ciągu pięciu dni, opakowanie na zewnątrz jest nienaruszone, a wewnątrz urządzenia nie włożyłem. To tylko błyskotka. To jest bardzo piękne urządzenie. Komentarze są dobrze upieczone ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$42.99
    • US$279.99
    • US$99.99
    • US$144.99
    • US$169.77
    • US$145.52
    • US$185.99