Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(82)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(82)
    • 5 Gwiazda(76)
    • 4 Gwiazda(1)
    • 3 Gwiazda(2)
    • 2 Gwiazda(2)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/04/2024

    Używałem go kilka razy, działa dobrze do tej pory, robi to, za co go kupiłem. Nie mam negatywnych doświadczeń. Opakowanie było w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2024

    Good afternoon! Order number: 113722521 BlitzHome SV2209 1100W Sous Vide Cooking Machine APP Control Temperature Control Machine with Digital LED Display Time and Temperature Control EU Plug Regular. I can't pair it with Wifi, I've been trying unsuccessfully for several days with several types of operating systems (iPhone vs. Google) The Wi-Fi icon flashes on the device, but it does not pair. The Wi-Fi network also does not indicate the SmartLife-XXXX option. It doesn't even recognize Mobilenet sharing! What can you do to help? I ordered the Wifi version for convenience! Thanks in advance. Regards: pgemil

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2024

    doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2023

    podłączony i to działa. Jeszcze nie próbowałem, bo nie mam bagaży. Byłoby wspaniale, gdyby 1 lub dwa pochodziły z kuchenką. Książka paragonów jest doskonałym dodatkiem. Szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2023

    Perfekcyjnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2023

    Dotarło szybko dzięki priorytetowi. Produkt wydaje się solidny i będziemy nada. Jest podręcznik i książka kucharska z ustawieniami sous vide, jak przypuszczam. Jestem zadowolony z mojego zakupu. Chciał sous vide przez długi czas i udało się dostać w dobrej cenie teraz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2024

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2024

    bardzo dobry zakup, dużo go używamy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2024

    Naprawdę, naprawdę fajny podgrzewacz do zanurzenia na sterydach... Wynik jest szalony... Wypróbuj to - Nigdy nie będziesz jeść mięsa (takiego co użyłem) w restauracji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2024

    Wszystko w porządku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$259.99
    • US$599.99
    • US$85.49
    • US$69.99
    • US$94.99
    • US$89.99
    • US$149.99
    • US$149.99
    • US$155.99
    • US$109.99
    • US$116.99
    • US$112.99
    • US$19.99
    • US$54.99
    • US$18.99
    • US$14.99
    • US$18.99
    • US$99.99