Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(96)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(96)
    • 5 Star(86)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/03/2022

    Jeden z najlepszych produktów Blitzwolf ma.W Grecji, najtańsza maszyna do lodu kosztuje około 120 euro.Z maszyny do lodu kupiłem ten kupon za 100 euro. Muszę powiedzieć, że z moim podwójnym użyciem do tej pory, to jest to, że zrobiłem dobry wybór z tym konkretnym zakupem. Niezwykła firma i bardzo dobra cena. W tym przypadku maszyna do lodu wytwarza dziewięć kostek lodu, za pierwszym razem zajmuje to około 9 minut, a następnie około 7 minut. Mały napój, który proponuję dla lepszej jakości i szybszego wytwarzania lodu jest umieścić wodę z lodem w zamrażarce, a w szczególności byłoby miło umieścić ją na godzinę. Zobaczysz, że to duża różnica.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Otrzymane w ciągu 6 dni. W zestawie maszyna, taca do lodu, miarka, instrukcja obsługi. Pierwsze wrażenia: sztywny i dobrze wykonany produkt. Płukanie za pomocą funkcji czyszczenia (to zajmuje 20 minut). Wyprodukowano pierwszych 9 kostek w sumie ~10-11 minut . (Pokrywa była otwarta, ponieważ byłem ciekaw, co się dzieje). (Temperatura pokoju była ~ + 20 C, woda z kranu ~ + 16C). Po zamknięciu pokrywy sięgało nawet około ~7min na partię. Lód ma rozmiar ~30mm x 25mm. Maszyna wytwarza trochę hałasu, ale jest OK. Ogólnie, bardzo łatwe, wystarczy tylko wlać świeżą wodę i zacząć. O wiele wygodniejsze niż kupowanie gotowych kostek lodu ze sklepu lub spędzanie czasu na napełnianiu i opróżnianiu pojemników na lód, które idą do zamrażarki. Oczywiście jeśli masz resztki lodu z maszyny, nadal możesz włożyć je do zamrażarki do późniejszego użycia. Maszyna jest znamionowa 105 Watt mocy, sprawdziłem i rzeczywiste zużycie było ~90-100 Watts podczas pracy. Wydajne i bardziej rozsądne jest posiadanie maszyny niż kupowanie gotowego lodu. Zalety: * Łatwa, szybka i prosta obsługa za pomocą tylko jednego przycisku * Bardzo szybko, miło do domu lub nawet małej kawiarni * Wygodny rozmiar produkowanego lodu (~30 x 25mm) * Wydajny (pobiera tylko ~90-100 W podczas pracy) * Rozsądna cena (~100 € / 113,26 zł w tym dostawa) * Wykrywa, kiedy tacka do lodu jest pełna, a także kiedy jest zbyt mało wody * Taca może pomieścić całkiem dużo lodu * Wszystko, czego potrzebujesz jest wliczone w cenę (miarka itp) * Funkcja czyszczenia, która płukanie systemu * Długi przewód zasilający (~150cm) Wady wady: * Otwór odpływowy może być rzeczywiście lepiej, ponieważ byłoby to trochę niewygodne, aby zawsze doprowadzić maszynę do ssania blatu do drenażu. * Nie określono, które środki czyszczące są bezpieczne w użyciu z funkcją samoczyszczenia, tylko, które nie należy stosować. * Dla domu może być nawet trochę mniejszy i zająć mniej miejsca, ale nie prawdziwy przekręt i oznacza, że masz więcej lodu Dobra kupa, dobra robota!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Świetny produkt, wysyłany i dostarczony bardzo szybko. Produkt był dobrze zapakowany. Jakość wydaje się dobra, w końcu produkty Blitzwolf są dobrej jakości. Podłączyłem go i czekałem około 10 minut i zjadłem kostki lodu, jak pokazano na zdjęciach. Przetestuję go częściej, ale do tej pory wydaje się to bardzo dobrym urządzeniem do robienia lodu do moich napojów.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Paczka przybyła bardzo szybko z CZ Rzeczpospolitej. Jakość opakowania była niesamowita, jak widać na pierwszym zdjęciu. Rozpakowałem ją delikatnie, wyjąłem taśmy samoprzylepne wewnątrz i czekałem 2 godziny przed pierwszym użyciem. Maszyna jest bardzo dobrej jakości i była pod wrażeniem zapłaconej ceny. Włożyłem wtyczkę do ściany, napełniłem komorę pod uszczelką wodą, wcisnąłem przycisk zasilania i czekałem. Dźwięk, który wydaje, nie jest głośny i na pewno nie przeszkadza, jak wentylator z grzejnika. Pierwsze kostki lodu zostały dostarczone po około 12 minutach, ale to zależy od temperatury otoczenia, druga runda była mniejsza, ponieważ temperatura spadła w maszynie. Kostki są dobrej jakości i nie mają nic innego jak gotowe kostki w sklepach. Możesz mieć w mniej niż 60 minut 30-36 doskonałych kostek lodu, które można przechowywać w lodówce do późniejszego użycia lub spożywać. Za tę cenę, nawet w przypadku normalnej ceny, jest absolutnie stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Świetna maszyna do lodu, bardzo zadowolona z zakupu. Konieczność na gorące dni i pikniki. Wskazówki: - Dobra jakość wykonania - Każda partia lodu w czasie poniżej 10 minut - Ciche i bezbłędne działanie - Niewielki rozmiar - Szybka dostawa - Przystępna cena

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Łatwy w użyciu. Po 10 minutach pierwsze kostki były już gotowe, temperatura przepływu wody ok. 15 stopni Celsjusza. Stylowy wygląd i świetne wykonanie. Świetna cena i szybka dostawa. dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Przetestuję to, ale jestem pewien, że zadziała

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2022

    I received the product in good condition. Within 10 minutes he made the first ice cubes and at 17 the second batch. I can say that it makes a lot of noise because of the fan it has and it works at full speed all the time. For a quiet environment it will be annoying. He stops for a while when he is to take out the ice cubes. Otherwise it does what it promises. I am generally happy. For 100 euros I got it is worth it. I recommend it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2022

    Very good product, i like it! Making one round under 7-10mins. Post is very correct and fast.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2022

    Jestem zadowolony, został dostarczony szybko, jego opakowanie było w porządku. Maszyna jest trochę hałaśliwa, a kostki lodu są mniejsze niż się spodziewałem, ale maszyna sprawia, że są szybkie, więc jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$78.84
    • US$69.66
    • US$89.99
    • US$289.99
    • US$289.99
    • US$45.99
    • US$279.50
    • US$120.99
    • US$99.99
    • US$159.99
    • US$119.99
    • US$292.94
    • US$41.99
    • US$59.99
    • US$89.99
    • US$117.99
    • US$55.99
    • US$50.34