Dostawa do United Kingdom , USD
Najlepsza pozytywna recenzja dla %s na Banggood, Kupuj najlepiej %s w najniższej cenie na Banggood. Przed zakupem przejrzyj najbardziej pomocne pozytywne recenzje dotyczące %s., zabawki rc, sport rozrywkowy, moda, popularna elektronika
real90 22/03/2022
Ένα από τα καλύτερα προϊόντα που έχει η εταιρεία blitzhome (blitzwolf).Στην Ελλάδα η ποιο φθηνή παγομηχανή στοιχίζει περίπου 120€.Από το bangood αγόρασα την συγκεκριμένη παγομηχανή με κουπόνι στα 100€.Αυτό που έχω να πω με 2 φορές χρήση που έχω κάνει μέχρις στιγμής είναι ότι έκανα καλή επιλογή με την συγκεκριμένη αγορά.Αξιόλογη εταιρεία και πολύ καλή τιμή.Στο δια ταύτα η παγομηχανή βγάζει 9 παγάκια,την πρώτη φορά θέλει περίπου 9 λεπτά και από τις επόμενες φορές περίπου 7 λεπτά.Ένα μικρό trick που προτείνω για καλύτερη ποιότητα και ποιο γρήγορη παρασκευή πάγου είναι να βάλετε παγωμένο νερό και συγκεκριμένα καλό θα ήταν να βάλετε το νερό για καμιά ώρα στον καταψύκτη.Θα δείτε μεγάλη διαφορά.
8
Komentarze (2)
Zatwierdź
  • magaiver85 Πέταμα χρημάτων και ρεύματος. Τα παγάκια λιώνουν και ξανά από την αρχή. Πάρτε ένα ψυγείο να σας κάνει πάγο και να κρατάει τον πάγο για όσο καιρό θέλετε χωρίς να λιώσουν ( η μονάδα είναι εντός του καταψηκτη).

    Odpowiadać 18/07/2022
  • GeorgeAndre @magaiver85 ετσι ακριβώς! Τα παγάκια αυτά είναι τόσο μικρά, που λιώνουν στη στιγμή!

    Odpowiadać 18/08/2022
Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>