Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(501)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(501)
    • 5 Star(477)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/01/2022

    Małych rozmiarów oczyszczacz powietrza. Ale do sypialni lub małego mieszkania, to wystarczy. Za taką cenę ciężko znaleźć coś tak dobrego. Bardzo dobrze i szybko wychwytuje zanieczyszczenia i usuwa je. Tylko najsilniejszy tryb należy do najgłośniejszych, a reszta nie powinna przeszkadzać w żadnych działaniach. Może być sterowany z aplikacji . (Oczywiście musisz mieć wi-fi w domu, aby go połączyć) Lub bez korzystania z intnetu i smartfona za pomocą panelu dotykowego u góry. Diody LED pod spodem wyglądają fajnie, które zmieniają kolory w zależności od jakości powietrza, chociaż nie ma sposobu, aby je wyłączyć, a zanikają tylko w trybie snu. Filtr według producenta trwa około 2000h.Wygląda dobrze i z pewnością pasuje do prawie każdego mieszkania. Podłącz i włącz. Działa idealnie, a przede wszystkim bardzo cicho. Następnie zintegrowałem urządzenie z aplikacją Tuya, bo już je miałem w użyciu. Był to również bardzo prosty podręcznik z kilkoma językami. Więc jestem bardzo usatysfakcjonowany. Mam nadzieję, że zamienne filtry będą dostępne wkrótce i w dobrej cenie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2020

    ok.. len cena filtra ma teraz zaujíma

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Szybka dostawa. bardzo starannie zapakowany produkt z dobrą jakością. Był łatwy w instalacji, prosta obsługa. Udało mi się szybko skoordynować z aplikacją.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Przydatny i bardzo dobry produkt i super jakość, ale nie ma filtra zamiennikowego jeszcze i nie wiadomo kiedy będzie dostępny. Byłoby dobrze, gdyby ktoś nam powiedział, szkoda Filtr jest dobry. 3 miesiące. Więc pewnie trzeba będzie na chwilę przestać.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • Farek87
    AT
    22/08/2020

    snatch-en nyertem ezt a levegőtisztìtót. nagyon gyorsan kiszállították (2 nap) :) ár èrték arány szuper. eddigi teszt alapján jól működik....Applikációval könnyen kezelhető.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    wydajność cenowa bardzo dobra również integracja z aplikacją działa bez problemu W trybie turbo wyraźnie słyszalny w trybie normalnym nie dostrzegalny Pierścień LED na dole jest bardzo klasy i nadaje filtrowi powietrza bardzo udany wygląd Tak w całości naprawdę udany filtr powietrza Nie podoba mi się to. Nieprzełączalna oświetlenie led na dole byłoby trybem nocnym ładnym, gdzie są przyciemnione lub całkowicie wyłączone Również dla aplikacji, ciemny mod będzie życzliwy (nie każdy stoi na nim, aby być promieniowanym przez biały ekran) nadzieję, że wkrótce pojawią się inne filtry, np. specjalne filtry pyłkowe lub te z filtrami węglowymi przeciwko zapachom Nadal jako sugestia być może dla przyszłej drugiej serii lub podobny inny kolor mieszkania np. czarny, antracyt lub szary

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2020

    W porządku przyszedł w 7 dni CZ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Dostawa w ciągu 3 dni od CZ, ciche działanie, ładny design, łatwa obsługa, nawet przy użyciu aplikacji, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Doskonały produkt... właściwie jakość mojego domu była zielona w każdym pokoju. Polecam...i przybył szybko do Portugalii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Działa zgodnie z oczekiwaniami. Posiada wbudowany czujnik pm 2.5, który pozwala na bardzo dobry tryb auto. Ponadto ma tryb nocny, który zamyka światło wskaźnikowe. Zmienił kolor na podstawie jakości powietrza. Bardzo cichy w trybie nocnym i w auto, jeśli jakość powietrza jest dobra. Nie jest oglądane przez Alexę ani Google, ale można je obejść tworząc sceny w aplikacji BlitzWolf. A to pozwala kontrolować głos bezbłędnie. Mam nadzieję, że Banggood będzie miał również lepsze filtry w sprzedaży, które mają dodatkową warstwę węgla dla zapachów. W tej chwili filtr ma tylko HEPA.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$96.99
    • US$119.99
    • US$64.79
    • US$39.49
    • US$20.12
    • US$57.34
    • US$25.40
    • US$20.78
    • US$15.00
    • US$199.99