Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/12/2021

    Przetestowałem jeden z zaplanowanych programów i zadziałał bez zarzutu. Ręczna funkcjonalność, której jeszcze nie przetestowałem, bo wciąż studiuję piekarnik. Menu aplikacji jest w języku angielskim. Brak jest wsparcia przychodu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Bardzo dobry produkt...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Dobra jakość opakowania, szybka dostawa. Wstępnie, poziom ukończenia produktu jest dobry

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Paczka dotarła w wskazanym czasie, nieuszkodzona i idealna. W ciągu najbliższych dni przetestuję frytkownicę...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Uwielbiam to

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Bardzo kapryśny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GiaoHeo
    VN
    06/10/2021

    Bardzo dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Czas dostawy 29.09.-06.10.2021 od CZ przez DHL zgodnie z obietnicą. /Mnóstwo akcesoriów. Szybko robi się gorąco. Frytki(2 min.) Blaszany, 1 TL olej, ok. 500 g świeżych) w ciągu 30 minut. 180 stopni w koszu zgnieciony na zewnątrz i miękki w środku. 2 uda z kurczaka były trochę za ciemne w temperaturze 170 stopni i 30 minut. Musisz najpierw trochę popróbować. Moim zdaniem zaprogramowane czasy są trochę zbyt krótkie, ale można je przedłużyć ręcznie lub przez aplikację. Aplikacja jest dobra, ale podstawowa: czas i temperatura można zmienić online, alarm, którego jeszcze nie znalazłem. Połączenie działało tylko z drugą metodą . (przycisk WLAN „blinks" i telefon komórkowy w sieci podłączonej przez samo urządzenie się loguje) Ale jak na razie bez aborcji. Powierzchnie są ciepłe, ale są dotykowe bez problemów. Ciepły dopływ powietrza wieje z tyłu, ale nic się nie przegrzewa za urządzeniem. Dobry rozmiar na blacie roboczym pod górnymi szafkami. Jestem bardzo zadowolony jak na razie!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Produkt dotarł na czas, kształt jest bardzo dobry, brakuje tylko jednej części 6 Mesh tacki. Przeszukałem całą paczkę, pudła i wszystko, ale nigdzie jej nie znalazłem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Najlepszy wybór na świecie! (pol.). Doskonale sprawdza się zarówno za pomocą inteligentnej aplikacji, jak i klawiszy dotykowych na powierzchni. Szybko nagrzewa i gotuje jedzenie. Kosz obrotowy jest koniecznością dla tego rodzaju trybu gotowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$269.99
    • US$89.99
    • US$80.99
    • US$289.99
    • US$159.99
    • US$82.99
    • US$32.99
    • US$279.99
    • US$60.99
    • US$99.99
    • US$399.99
    • US$59.99
    • US$82.99
    • US$44.99
    • US$149.99
    • US$289.99
    • US$93.99
    • US$189.99