Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(74)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(74)
    • 5 Star(72)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/04/2022

    Πολύ καλό ήρθε πολύ γρήγορα σε καλή συσκευασία . Εγινε και η πρώτη δοκιμή ψησίματος🔥🔥🔥 όλα δουλεύουν ρολόι 👍👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Dostarczone kilka dni wcześniej, a następnie zaplanowane, bardzo dobrze zapakowane i wyglądało świetnie po rozpakowaniu /zainstalowaniu i pobraniu aplikacji do użytku z Mob.phone.Jeszcze nie próbowałem, ale najprawdopodobniej jutro lub dzień później.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    provata subito con della pizza,e con delle patatine precotte funziona benine,forse un po rumorosa per via della ventola non scotta,e non fa fumo vedremo come funziona con la carne,che farò per adesso mi ritengo soddisfatto molto intuitiva con la sua App istruzioni solo in inglese posso consigliarla grazie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Przed użyciem należy go umyć bardzo dobrze i musi 3 razy podgrzać w temperaturze 200, a następnie można gotować bez zapachu plastiku. Bardzo szybka i bezpieczna dostawa w ciągu 7 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Jak miło! (pol.). Paczka przyszła dzień wcześniej niż oczekiwano!!! Bardzo dobre opakowanie, aby wszystko było chronione! Wi-Fi podłączone w kilka sekund! Jeszcze nic nie ugotowałam..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Bardzo dobry produkt...

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Przetestowałem jeden z zaplanowanych programów i zadziałał bez zarzutu. Ręczna funkcjonalność, której jeszcze nie przetestowałem, bo wciąż studiuję piekarnik. Menu aplikacji jest w języku angielskim. Brak jest wsparcia przychodu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2022

    Great device from the best online store!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Dobra jakość opakowania, szybka dostawa. Wstępnie, poziom ukończenia produktu jest dobry

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Paczka dotarła w wskazanym czasie, nieuszkodzona i idealna. W ciągu najbliższych dni przetestuję frytkownicę...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$85.99
    • US$129.99
    • US$559.99
    • US$125.99
    • US$79.99
    • US$219.00
    • US$45.99
    • US$289.99
    • US$115.99
    • US$59.99
    • US$82.99
    • US$32.99
    • US$159.99
    • US$95.99
    • US$84.99
    • US$49.99
    • US$81.99
    • US$65.99