Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(108)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(108)
    • 5 Star(101)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/05/2022

    Jest to bardzo dobry rynek, który sprawi, że najbardziej sceptyczni frytkownicy będą zadowoleni. Przyjechał bardzo szybko z czeskiego Magazynu i został zakupiony za pomocą kuponu w bardzo niskiej cenie, która wynosi 6 litrów (86 euro). Smażyć bezproblemowe bakłażany i deser. Ziemniaki w 20 i 15 minutach odpowiednio w 200 stopniach Celsjusza. Podobała mi się jego solidna konstrukcja i jego komponenty. Czy aplikacja może mieć jeszcze więcej recept... btw w tej cenie jest wysoce zalecane!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    Καλη η χωρητικότητα, οπως περιγράφεται. Μικρότερη βέβαια ενός συμβατικού φούρνου. Σωστοί η χρόνοι μαγειρέματος. Εγώ προσωπικά το πήρα γιατι αποφεύγω τα τηγανητά κ πράγματα που θέλουν τηγάνι (πατάτες, κεφτεδες, κροκέτες κλπ) βγήκαν ως έπρεπε με 1 ψεκασμό λάδι μόνο...

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Πολύ καλό ήρθε πολύ γρήγορα σε καλή συσκευασία . Εγινε και η πρώτη δοκιμή ψησίματος🔥🔥🔥 όλα δουλεύουν ρολόι 👍👍

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Przed użyciem należy go umyć bardzo dobrze i musi 3 razy podgrzać w temperaturze 200, a następnie można gotować bez zapachu plastiku. Bardzo szybka i bezpieczna dostawa w ciągu 7 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Dostarczone kilka dni wcześniej, a następnie zaplanowane, bardzo dobrze zapakowane i wyglądało świetnie po rozpakowaniu /zainstalowaniu i pobraniu aplikacji do użytku z Mob.phone.Jeszcze nie próbowałem, ale najprawdopodobniej jutro lub dzień później.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2022

    Does everything it claims with ease. So far only tried the automatic programs with fries, chicken legs and pizza. Loved the outcome. Before first use l operated it gor 3 times at 200°C and after that no smell from plastic existed. Very pleased!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    provata subito con della pizza,e con delle patatine precotte funziona benine,forse un po rumorosa per via della ventola non scotta,e non fa fumo vedremo come funziona con la carne,che farò per adesso mi ritengo soddisfatto molto intuitiva con la sua App istruzioni solo in inglese posso consigliarla grazie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Jak miło! (pol.). Paczka przyszła dzień wcześniej niż oczekiwano!!! Bardzo dobre opakowanie, aby wszystko było chronione! Wi-Fi podłączone w kilka sekund! Jeszcze nic nie ugotowałam..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Bardzo dobry produkt...

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Przetestowałem jeden z zaplanowanych programów i zadziałał bez zarzutu. Ręczna funkcjonalność, której jeszcze nie przetestowałem, bo wciąż studiuję piekarnik. Menu aplikacji jest w języku angielskim. Brak jest wsparcia przychodu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$89.99
    • US$59.99
    • US$105.09
    • US$169.77
    • US$129.99
    • US$144.99
    • US$145.52
    • US$289.99