Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(524)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(524)
    • 5 Star(494)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/09/2021

    Naprawdę lubię tę maszynę. Łatwo było połączyć się z aplikacją Blitzwolf. Na zdjęciu widać stek z fabryczną oprawą. Potrzebowałam dodatkowych 4 minut. Maksymalnie 18 minut wystarczy. W kuchni prawie nie ma zapachu. Musisz się przyzwyczaić i nauczyć obsługiwać maszynę. Nie miałem jeszcze pieca na powietrze. Łatwa w czyszczeniu. Gorąco polecam urządzenie do zakupu. Nie wiem, jak wytrzymałe jest to urządzenie. Cena była bardzo przystępna w porównaniu do innych maszyn. Wysłano go bardzo szybko!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Piekarnik dotarł na Węgry. To przyszło z magazynu PL w tydzień. Najpierw spróbuj pieczonych ziemniaków. 30 minut w 200 stopniach. Ziemniaki są pokryte łyżką oleju. Smakuje naprawdę wyśmienicie. Kiełbasa po 10 minutach. Maszyna jest mechaniczna. Musisz przekręcić przyciski, aby ustawić czas i temperaturę. Maszyna nie jest głośna. Dym nie jest uwalniany

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    ---------AMAZING PRODUCT--------- Konsorcjum: |: MOŻESZ ZASTOSOWAĆ TO KAŻDEGO DNIA BARDZO COOLNY BARDZO NIEZŁY DESIGN DO SŁODZY I SŁODY BIG BASKET (ang.) Programy MULTI FUNKCJI ZDROWOTNE gotowanie drogą powietrzną - bardzo ważne EASY CONTROL EASY BASKET SMAKOWANIE FUNKCJA WIFI +10 AUTO TYLKO SIĘ PO CZYSZCZENIE Program jest dokładnie na co to jest COOK Mniejsze z MIKROWE (jak widać na zdjęciu) Jak wygląda sytuacja w tym roku: Nie myśl o kupowaniu tego B L I T Z W O L F NIGDY NIE ZABAWIŁ NAS Dzięki BLITZWOLF +110

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Produkt jest bardzo przydatny. Trzeba ją spalić 3 razy niewielką ilością oleju na grillu i oczyścić 3 razy, a zapach plastiku zniknie. Również na początku chce być ostrożny w gotowaniu tak, że jedzenie nie pali się, ponieważ czas taht daje automatycznie wskazują na przykład na frytki, jeśli są to ręcznie robione 20 minut w 200 stopni, ale jeśli są zamrożone potrzeby tylko 6 minut w 160 stopni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Bardzo dobry produkt na pierwszy rzut oka! Użyję go i wrócę. Dziękuję bardzo sprzedawcy i Banggood!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Przybyli szybko. Wszystko jest wspaniale ugotowane lub smażone. Łatwy w użyciu, pyszny i zdrowy. Można gotować mięso, ziemniaki lub pizzę z odpowiednimi akcesoriami. Polecam to

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Bardzo dobry piekarnik na gorące powietrze, istnieje wiele opcji przygotowania żywności w tym wysokiej jakości urządzeniu kuchennym. Jego obsługa jest bardzo prosta.Panel sterowania jest ekranem dotykowym, więc jest o wiele łatwiejszy w czyszczeniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    To była szybka dostawa w cztery dni robocze. Pierwszy test, kilka ziemniaków, i w ciągu 10 minut, ta mała ilość została wykonana w temperaturze 200 stopni. Cicho, pokazaczku. Ekspres do kawy BlitzWolf będzie wyglądał dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Niesamowita frytkownica, ładne opakowanie i szybka dostawa. Maszyna działa bardzo dobrze, aplikacja jest również dobra. Najbardziej zaskakującą cechą jest hałas, który robi, jest tak cicho jak na frytkownicę. Moja starsza frytkownica jest dwa razy mniejsza od tej i robi dwa razy więcej hałasu. Po prostu niesamowite.Miłośnie mi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Wygląda ładnie i przyzwoicie (zgodnie z oczekiwaniami, btw). Opakowania również (na pewno różnią się od podobnych produktów) i doskonale wykonane podczas dostawy. Na pierwszy rzut oka odzwierciedla recenzje, które przeczytałem. Skomentuje tutaj po pierwszym użyciu (prawdopodobnie w ciągu tygodnia), ale będzie to zaskakujące, jeśli się zawiedzie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$105.09
    • US$144.99
    • US$151.99
    • US$89.99
    • US$269.99
    • US$289.99
    • US$269.99
    • US$32.99
    • US$119.99
    • US$159.99
    • US$82.99
    • US$45.99
    • US$80.99
    • US$109.99
    • US$149.99
    • US$44.99
    • US$99.99
    • US$459.99