Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/01/2022

    Bardzo dobry produkt Dostawa może być szybsza To trwa miesiąc, aby Cam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Rendben megérkezett, tökéletesen működik, nagyszerű termék! 🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Przyszło odpowiednio zapakowane. Jakość tabletu imponuje, zwłaszcza w cenie. Do Portugalii przybywa na tydzień przed planowanym czasem, wraz z przeprawą przez Belgię i Hiszpanię. Ekran ma dobre kąty oglądania i dobrą rozdzielczość (1080p). Występowanie jest dobre. Pochodzi z: |: - Tabletka do tabletu (ang.) - Magnetyczna osłona/zagięcie - Kabel / ładowarka (USB C) - Kabel OTG Gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    To prezent na gwiazdkę. Kupiłem go na wyprzedaży, cena wynosiła 50 tysięcy forintów z dostawą. Przyleciało szybko, starannie zapakowane. Od tego czasu działa dobrze i mam nadzieję, że tak zostanie. To nie jest maszyna do gier, ale myślę, że to dobry wybór dla przeciętnego użytkownika. Obraz / dźwięk jest w porządku, nie ma szczególnych zagłuszeń, sygnał Wifi jest dobry. Karta SIM nie została do tej pory wypróbowana, więc nie mogę komentować tej kwestii. To nie jest maszyna do robienia zdjęć. Jego kamery są naprawdę dobre tylko do czatu wideo online. Nie wspierają więc zachowania pamięci w ich jakości, ale w tej cenie nie można oczekiwać czegoś takiego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Dobrze dostać tablet, Zajęło to trochę czasu, ale jest tutaj! Wydaje się, że działa dobrze, naprawdę zadowolony z tego do tej pory! ♥ Brak zdjęć, ponieważ używam go do wysyłania tej recenzji! 😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Nem volt raktáron, így helyette egy Teclast P20HD-t kértem. Jött is időben. A készülék pontosan azt teljesíti, ami elvárható tőle. Az alapjátékokat simán elviszi, de filmezéshez, mindennapi munkához is megfelelő.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Bardzo ładny bardzo szybki tablet z doskonałym ekranem i dźwiękiem, kupiony dla przyjaciela Właśnie zamówiłem to samo Z drugiej strony, kamera jest do bani, ale nie jestem tym zainteresowany. Modele 9 i 10 wydają się mieć kamery z lepszą jakością obrazu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Dostawa była szybka i sprawna. Produkt dotarł szybko i bezbłędnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Bardzo dobra wydajność, fantastyczna wartość, kupiłbym ponownie. Szybka dostawa. Dziękuję, bardzo dziękuję. Bobie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Świetny produkt w tej cenie. Doskonałe opakowanie i doskonała wysyłka. Rekomendowany Sprzedawca | |

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$199.99
    • US$229.99
    • US$189.99
    • US$624.99
    • US$269.99
    • US$429.99
    • US$239.99
    • US$209.99
    • US$319.99
    • US$199.99
    • US$164.99
    • US$129.99
    • US$199.99
    • US$179.99
    • US$189.99
    • US$439.99
    • US$189.99
    • US$7.99