Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(57)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(57)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/03/2021

    Komórka wpadła mi w ręce 16 dni po tym, jak go kupiłem, mimo że mieszkam na Cykladach. Wiedziałem przez Gls i AC, gdzie to jest, a opakowanie było w bardzo złym stanie na zewnątrz i nienagannym stanie wewnątrz. Jako urządzenie, zajmie mi trochę czasu przyzwyczajenie się do niego ze względu na wielkość i wagę, ale jako jakość konstrukcji i funkcjonalność urządzenia w porównaniu do mojej pracy i użytkowania, które zwykle robię, wydaje się idealne. Wrócę z komentarzem po tygodniu korzystania z telefonu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Witam tt świat po zmartwieniu to jest ulga, że mój Blackview przybył jako d napisać dziękuję wszystkim teraz zamówię ponownie i znowu 20 dni oczekiwania, ale wygrywam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Przybyłem i wszystko dobrze, ale zajęło to dłużej niż planowano

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Kupiłem telefon, który miał być niezniszczalny, po tygodniu jest już zepsuty, więc chcę być zwrot pieniędzy lub nowy telefon.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Dobrze, łyku

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Doskonała transakcja

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Produkt pojawił się wcześniej, nie było zarysowania na zewnętrznym pudełku. Produkt jest również bardzo dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2022

    Dotarł w ciągu 3 tygodni, dużo wcześniej, zanim został wskazany przy składaniu zamówienia, więc jestem całkowicie zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Świetny telefon

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Na początku bardzo zadowolony z telefonu. Lekkie skrzeczenie w głośniku, gwizdanie na końcu filmu lub muzyki. Nie mam ci tego za złe. Po dwóch i pół miesiącach użytkowania głośnik już nie działa, to jest bardzo nudne, ponieważ nie słyszę dzwoniącego telefonu. W pracy jest to skomplikowane. Poza tym mam wrażenie, że czujnik odcisków zaczyna zawodzić. Czy możesz odpowiedzieć na mój poprzedni e-mail i zaoferować mi rozwiązanie? Dziękuję, że mnie pani zaprosiła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$109.99
    • US$259.99
    • US$259.99
    • US$134.99
    • US$154.99
    • US$54.99
    • US$339.99
    • US$209.99
    • US$189.99
    • US$409.99
    • US$249.00
    • US$284.99
    • US$409.00
    • US$309.99
    • US$779.00
    • US$299.99
    • US$124.99
    • US$8.59