Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/03/2021

    Komórka wpadła mi w ręce 16 dni po tym, jak go kupiłem, mimo że mieszkam na Cykladach. Wiedziałem przez Gls i AC, gdzie to jest, a opakowanie było w bardzo złym stanie na zewnątrz i nienagannym stanie wewnątrz. Jako urządzenie, zajmie mi trochę czasu przyzwyczajenie się do niego ze względu na wielkość i wagę, ale jako jakość konstrukcji i funkcjonalność urządzenia w porównaniu do mojej pracy i użytkowania, które zwykle robię, wydaje się idealne. Wrócę z komentarzem po tygodniu korzystania z telefonu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Witam tt świat po zmartwieniu to jest ulga, że mój Blackview przybył jako d napisać dziękuję wszystkim teraz zamówię ponownie i znowu 20 dni oczekiwania, ale wygrywam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Produkt pojawił się wcześniej, nie było zarysowania na zewnętrznym pudełku. Produkt jest również bardzo dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Dobrze, łyku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Doskonała transakcja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Paczka otrzymała 12 dni po złożeniu zamówienia. Odkrycie mojego pierwszego czarnowidza. Pierwsze spojrzenie, wykończenia, całość jest bardzo dobrze wykończona. Bardzo piękne i przyjemne w dotyku. Wygląda bardzo wytrzymały, urządzenie jest ciężkie... Wiemy, kiedy jest dobrze w kieszeni. Wybrałem BV9900E, a nie BL6000, ponieważ jego pomiary są mniejsze. Jest już bardzo duży... 10% mniej podzespołów byłby prawdziwym plusem... Ta moda dla największej „maszyny" jest zbyt przesadzona... Reszta ma być widoczna w użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Telefon jest absolutnie świetny, jak produkt może być. Obsługa klienta jest szczera i bardzo ostrożna, miałem problem z pierwszym telefonem mam (blackview 6300 pro), a zgodnie z nimi zmieniłem go z tym. Małe opóźnienie spowodowane przez święta i sytuację covid, ale kostiumografka poradziła sobie dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Świetna obsługa i świetny produkt. Wyjątki tylko dostarczane słuchawki niskiej jakości. Na razie, po 3 dniach intensywnego stosowania, wszystko jest w porządku, reaguje szybko i działa świetnie.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Blackview daje nieprzyjemne sygnały podczas ładowania i pracy w tle. Kamera 48 Mp jest absolutnie zła, nie mogę nawet nadążyć za moim Samsung S6 krawędzi. A obsługa klienta Bangood nie oferuje satysfakcjonującego rozwiązania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Dobry smartfon, szybki i niezawodny. Naprawdę wodoodporne. Ale z jakiegoś powodu Blackview nie umieszcza żadnych dziur, aby dodać smycz. To jest telefon na zewnątrz, muszę być w stanie używać go w wodzie, albo podczas wspinaczki i nie chcę, żeby to spadło z moich rąk...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft51 899
    • Ft106 853
    • Ft88 535
    • Ft79 376
    • Ft70 217
    • Ft61 058
    • Ft85 482
    • Ft45 793
    • Ft210 354
    • Ft6 695