Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(59)
    • 5 Star(58)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/01/2021

    Telefon przyszedł szybko (zamówiony w sobotę, otrzymany w piątek przez kuriera DPD). Telefon był z zainstalowanym androidem 10 OS. Głównym problemem nie były sprawne dane komórkowe, a lokalny przewoźnik nie miał ustawień APN dla tego telefonu (automatyczna konfiguracja), ale sam go rozwiązałem, konfigurując apn. I telefon chyba za bardzo grzeje podczas ładowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Produkt zgodny z opisem. Dostawa dotarła w bardzo krótkim czasie, przed dniem domniemanej dostawy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Zamów 4 lutego i przyjedź 1 marca. Dobry produkt.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Doskonały produkt. Przybył z Androidem 10, co oznaczało, że kamera IR nie działa. Nawet lepiej, niż się spodziewałem. Zaoszczędziliśmy setki dolarów kupując stąd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Czas dostawy: 24 dni. Ładnie! Produkt: Wyśmienicie! Ten produkt, na który czekałem, :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Niemiecki poniżej. Szybkie Delikatesy i dobrze zapakowane, ładny, działający telefon z androidem 10 już i flir kamer działa, więc wydaje się, że problem jest naprawiony. W aplikacji śledzenie było szybsze z aktualizacji niż Delicious Comp. Szybka dostawa i dobrze zapakowana. Telefon komórkowy jest już dostarczany z Androidem 10 i kamera termowizyjna działa, więc problem został już rozwiązany:) Śledzenie w aplikacji dostarczyło również szybsze informacje, jak serwis działający na swojej stronie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    Telefon wydaje się być naprawdę dobry, tylko czas pokaże jak działa! Jakość budowy wydaje się doskonała, a kamera termiczna flir jest genialna. Auto zaktualizowane do androida 10. To gruby telefon, ale nie mogę go zginać! Bateria jest lepsza niż mój stary Samsung.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Telefon został dostarczony z opóźnieniem z powodu problemów z dostępnością. Telefon, z którego korzystam od 4 dni i cieszę się z tego wyboru, kamera termowizyjna jest niesamowita! Do tej pory jedynym problemem jest to, że nie działa bezprzewodowa, z tego co widziałem, nie wszystkie cewki ładowania są w porządku, przetestuję to dalej. Bateria wydaje się być dobra do tej pory, 2 dni z umiarkowanym wykorzystaniem telefonu. Miałem do tej pory Kyocera duraforce, nie wrócę do „zwykłych" telefonów, są one jak miękkie dla moich niezdarnych rąk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Zajęło mi to 20 dni, aby dotrzeć, jak to jest pierwszy raz kupić i dalsze działania nie jest zaktualizowane i jest niejasne przejść wiele udręki, ale zawsze uczestniczyłem przez czat i z wielką cierpliwością. Komórka przybyła od drzwi do drzwi bez dodatkowych kosztów celnych i bez problemów. Jak na innych stronach chińskich zakupów wyszedł dodatkowe opłaty od 01.07.2021 trochę się bałem, ale oni respektowali cenę i zapłaciłem go ponad 100 euro taniej niż w innych witrynach. Komórka wygląda bardzo dobrze, przyszedł bardzo dobrze prezentowany i zapakowany. Testuję go i pokazuje szybko z dobrym procesorem i pamięcią ram. Kamera termiczna działa dobrze! Dość wrażliwy i dobrze uchwycony, muszę kontynuować badania. Ruchoma, choć wytrzymała nie jest w ogóle niewygodna, waga mieści się w oczekiwanej. Jestem bardzo zadowolony zarówno z produktu, jak i ze sprzedawcy. Będę próbować i zamieścię więcej komentarzy i zdjęć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Przybyło przed czasem. Opakowanie było nienaruszone i zawierało adapter dla rynków krajowych. Smartfony są solidne i ciężkie i niezawodne. Udało nam się sprawdzić uwierzytelnianie odcisków palców, FLIR, aparat i inne aplikacje, ale jest bardzo wytrzymały i łatwy w użyciu. Myślę, że sam FLIR jest wart więcej niż cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft99 902
    • Ft81 737
    • Ft42 381
    • Ft54 491
    • Ft60 545
    • Ft13 623
    • Ft63 573
    • Ft34 812
    • Ft9 079
    • Ft147 584
    • Ft105 957
    • Ft254 001
    • Ft27 244
    • Ft39 354
    • Ft166 206
    • Ft42 381
    • Ft208 590
    • Ft10 487