Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/12/2020

    Przybyło w wyznaczonym terminie. Opakowanie przybyło bez żadnych uszkodzeń. Telefon jest świetny i bardzo wytrzymały. Przetestowałem to i jestem bardzo zadowolony. Dziękuję, Banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Produkt zgodny z opisem... Wyślę recenzję o występie w najbliższych dniach...PS: przybył 5 dni wcześniej...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Otrzymałem HP w dobrym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Przybycie przed terminem I sposób w jaki jest na zdjęciu Teraz przetestujmy kkkk Pq przyjechał hj kkk

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Kupiłem tę wersję BV9900 Global w maju 2021 roku od Bangood Hiszpania i zapłaciłem € 238. Jako właściciel Vernee Active (V1) zanim byłem trochę niepewny, ponieważ aparat Vernee naprawdę był do dupy jakości. Ale BV9900 telefon działa doskonale, w połączeniu z niską ceną za 8GB procesora i pojemności 256 GB pamięci Jestem naprawdę zadowolony i nie żałuję mojej decyzji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Produkt otrzymany przed terminem i dobrze zapakowany. 5 gwiazdek! BV9900 to telefon pełen możliwości. Dobry aparat i dobry ekran. Dla każdego, kto ma dość delikatnych telefonów, które zrywają z każdą kroplą, mogę tylko polecić, pomimo wagi :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Najszybsza wysyłka jak na razie. Komórka dotarła w super pięknym białym opakowaniu. Prawie jak drewniane pudełko. Komórka została uruchomiona natychmiast i wszystko działa tak jak powinno. Jest wielki i niezniszczalny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    BON SUIVI DU COLIS BIEN EMBALLER NIEMOŻLIWNY DE SAVOIR SE QUIEST DEDANS RAVI Samochód MA BOITE AUX LetTRE NO SECURISER i DEJA VOLER. PRODUIT NEUF PAS EUX LE TEMPS DE LE METTRE w trasie du RETOURNER AU TAFF MAIS SE SOIR JE L'ESSAYE ET REMETTRAIS UN Avis PLUS COMPLET

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Produkt Bune ostatnio go używam, mam nadzieję, że spełnia oczekiwania jakościowe

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Wyśmienicie!!! Bardzo dobra obsługa. (ang.) Przedmiot dotarł bardzo szybko. Jestem usatysfakcjonowany. Polecam go innym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft106 872
    • Ft39 693
    • Ft41 526
    • Ft213 748
    • Ft57 404
    • Ft42 747
    • Ft58 015
    • Ft256 195
    • Ft42 136
    • Ft13 741
    • Ft22 596
    • Ft100 765
    • Ft54 961
    • Ft54 961
    • Ft35 418
    • Ft40 915
    • Ft210 392
    • Ft7 936