Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/03/2021

    Jó készülék. Nagyon masszív a kialakítása. 8gb RAM, 256gb háttértár.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Bardzo szybka dostawa nie spodziewałem się po około 7 dniach roboczych. Wszystko działa bez zarzutu do teraz przesiadłem się z huawei p40 lite 5g z powodu pracy (w stoczni) zobaczmy jak działa i czy jest naprawdę tak wytrzymały jak opisano. Lg Stefan

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Bardzo dobry telefon, szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Opakowany fabrycznie, bez uszkodzeń, dotarł w ok. 2 tyg.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Wyprawa zajęła kilka tygodni, ale telefon dotarł bezpiecznie. Zgodnie z oczekiwaniami jest dość dla i narzuca i działa bardzo dobrze. Bateria ma długi czas pracy na baterii. Tylko mały negatywny punkt, kamera jest nieco wolna i ma problemy z obsługą światła tylnego, nawet przy włączonym HDR.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Telefon, który ma bardzo solidny wygląd. Jest masywny, nie taki, jaki kiedykolwiek miałem. Wysiadam z iphone'a i idę do androida... Duża luka i nowa przygoda z telefonem dość imponująca swoim stylem. Radzę!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Ciekawa cena (326 € dostarczone we Francji lipiec 2021), dostawa na czas, super telefon łatwy do wzięcia w ręku, ładny i skuteczny. Dobry dźwięk, wizualny i estetyczny na szczycie (jakość do ceny ++) Na razie polecam ten Blackview BL6000 Pro. Banggood poważna strona! Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Topp, telefon komórkowy był raczej tygodniami niż przyczepiony. Wielkość opakowania, opakowanie i zawartość - świetnie! Jak na razie jestem bardzo zadowolony. Połączenie z komputerem jest pokazywane w strukturze folderu, ale sam katalog Blackview jest pusty. Muszę sprawdzić, jak mogę sprawić, że struktura folderu telefonu komórkowego/Androida jest widoczna sama.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    T-Mobile w AZ działa dobrze. Silny sygnał, jestem w stanie wykonywać i odbierać połączenia w obszarach, w których mój poprzedni telefon HTC zrezygnował. Jedyną nieważną kwestią dla mnie jest to, że wydaje powtarzający się sygnał alarmowy przy nieczęsto, jakbym miał zestaw przypominający, jeszcze tego nie rozgryzłem. Kupiłbym jeszcze raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Schnelle unkomplizierte Lieferung. Der Artikel entspricht der Beschreibung. Telefon erwärmt sich beim Laden relativ stark. Ich hoffe das es dadurch bei der Haltbarkeit des Gerätes keine Probleme gibt. Ansonsten gewohnte Blackview -Qualität.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft73 696
    • Ft40 051
    • Ft36 846
    • Ft38 449
    • Ft14 419
    • Ft94 524
    • Ft35 244
    • Ft60 879
    • Ft54 470
    • Ft89 718
    • Ft38 449
    • Ft40 051
    • Ft48 062
    • Ft12 814
    • Ft159 895
    • Ft105 739
    • Ft76 900
    • Ft43 255