Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/02/2021

    Bardzo ładny, dobrej jakości telefon. Dobra cena! Niezawodny sprzedawca, 20 dni do Holandii. Jest z plastikową osłoną i osłoną. Oby jakość trwała. Polecam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Pierwszy chwyt, wygląda bardzo dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    17.05. bestellt und am 07.06.21wohlbehalten angekommen, sieht sehr gut aus, fast vollständig geladen. Dann muss ich es noch in Betrieb nehmen...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Doskonale! Przybyło przed czasem, lakierowany produkt, wszystko poszło w najdoskonalszej kolejności. To już drugi telefon, który kupuję na stronie i można go kupić bezbłędnie. Dziękuję bardzo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    To bardzo dobry telefon. Kupiłam ją mamie. Używa każdego dnia. Bardzo dobry ekran, dobre zdjęcia. Szybki i silny. Myślę, że to dobra cena za ten produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Jeszcze go nie testowałem, ale mam nadzieję, że jest dobry. Piękny i wspaniały jest!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    Wszystko w porządku, ale dostawa jest za wolna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    To jest fantastyczne. Przyszedł przed datą dostawy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Arrived earlier than expected. Has all the acessórios, a protection for the glass and a cover. I give 5 stars.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft63 202
    • Ft69 523
    • Ft104 285
    • Ft53 721
    • Ft3 062
    • Ft12 638
    • Ft34 760
    • Ft63 202
    • Ft75 843
    • Ft8 214