Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/05/2021

    looks good. Not tested yet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Αν και άργησε 70 μέρες περίπου πιστεύω ότι άξιζε τον κόπο βέβαια θα δείξει πόσο αξιόπιστο είναι γιατί σήμερα δεν προλαβαίνω να το δω ευχαριστώ πολύ banggood πάντως

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Jest to ładny telefon z doskonałym wyglądem, wyświetlaczem i żywotnością baterii nawet w tej niskiej cenie. Opis tego telefonu nie jest poprawny, ponieważ ma dołączone słuchawki Jack Typ 3.5mm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Kupiony jako prezent dla kogoś, kto potrzebował telefonu z androidem 11. Działa dobrze i ma wiele dodatkowych funkcji i dobry wybór wbudowanych aplikacji. Cena jest doskonała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Super goods at a great price. The short wait was really worth it. recommendable!!!! Super Ware zum tollen Preis. Da hat sich die kurze Wartezeit wirklich gelohnt. Empfehlenswert!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Dobry telefon z bardzo mocnym akumulatorem, trudny do wyładowania, dobrze przybyłe paczki, polecam innym kupującym!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Doskonała obsługa jest drugi telefon komórkowy kupuję i zakup jest doskonały Polecam go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Dzięki, ale nie mogę się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Demorou za szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft88 551
    • Ft51 908
    • Ft106 872
    • Ft76 031
    • Ft82 444
    • Ft45 801
    • Ft61 069
    • Ft210 392
    • Ft54 961
    • Ft25 391