Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/08/2021

    Smartfon został dostarczony w ciągu dwóch tygodni i jestem bardzo zadowolony. Smartfon jest świetnym wykonaniem, a z tyłu matowa powłoka. Nie widać odcisków palców, a telefon jest bardzo dobrze w dłoni. Wydajność jest świetna, wszystko działa bardzo płynnie. Aplikacje otwierają się szybko, a wyświetlacz FHD bardzo dobrze reaguje na wejście. Czujnik palca jest zintegrowany z włącznikiem/wyłącznikiem i reaguje bardzo wiarygodnie. Ładowarka 18 watów jest dostępna do ładowania. Najwyższa cena / wydajność!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Uwielbiam ten telefon od pierwszego spojrzenia. Dość szybko, na dużym ekranie, wszystko działa dobrze. Poleć mi ten telefon.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Bardzo ładny, czujnik odcisków palców jest wbudowany w przycisk, który działa wystarczająco dobrze, ale nie bardzo szybko. Sim slot ma miejsce na 2 sims LUB 1 kartę sim i TF. Żywotność baterii jest bardzo dobra. Na ekranie głównym jest widżet „na pierwszy rzut oka" który nie może być przeniesiony lub usunięty, co jest do bani. Ekran jest ładny i klarowny. Aparat nie jest bardzo dobry w warunkach przyciemniania oświetlenia, sprawia, że wszystko wygląda na żółte. Wysyłka była świetna, dostałem ją prawie tydzień przed datą na stronie i 3 tygodnie przed datą w potwierdzeniu zamówienia. Przychodzi z głupimi grami preinstalowanymi, ale skasowałem je z trikiem adb. Ogólnie rzecz biorąc, bardzo ładny telefon

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Telefon przyszedł miesiąc później niż sugerowana data, mówiąc, że jest to niesamowity smartfon. Korzystam z tego telefonu od miesiąca. Niesamowita żywotność baterii, wygląda bardzo solidnie, a wewnętrzna pojemność 128gb pozwala na pobranie prawie wszystkich niezbędnych aplikacji plus dodatki. 6gb Rom zapewnia płynne i szybsze przeglądanie. Telefon ma port USB, a ładowanie jest szybsze niż konwencjonalne wejście do ładowania. Potrzebujesz Bluetooth słuchawki / nie ma tradycyjnego wejścia stereo do podłączenia słuchawek, myślę, że jest to zaleta, niż posiadanie kabla wiszącego z telefonu, aby słuchać ulubionej muzyki. Dobre wbudowane głośniki dźwięk jest dość odjazdowy. Nadruk z tyłu telefonu 'Tylko odważni' jest bardzo stylowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Nieco burzliwa dostawa z GLS Italy, ale na szczęście wszystko poszło dobrze. Ten smartfon blackview A100 jest świetnym produktem od wartości do ceny wyjątkowej zwłaszcza jeśli zakupiony tutaj na banggood w promocyjnej cenie produkt ten jest wyposażony w pełno HD ekran piękny z jasnymi kolorami i dobra jasność jest trzymana dobrze w dłoni estetyczny wyleczony dostępny w różnych kolorach ( Moja zielona bardzo ładna) doskonała szybkość nawigacji bateria długi czas życia nie jest rozczarowująca komora fotograficzna w rzeczywistości za dnia lub z dobrym oświetleniem robi dobre zdjęcia wieczorem robi trochę wysiłku z zdjęć, które nie docierają do wystarczającej liczby, ale trzeba pamiętać, że jego kategoria przynależności Jest to z średniego niskiego zakresu, biorąc pod uwagę, że nie można zrezygnować prawie nic na poziomie funkcjonalności, ponieważ jest wyposażony w NFC do płatności sensor d boczne druki, które działa dobrze i szybkie ładowanie przy 18w więc bardzo interesujący smartfon.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Doskonały telefon przyjechał nawet przed oczekiwaniami produkt jest w idealnym stanie, świetne wyniki dzięki banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    /Telefon jest świetny. Jest piękny, szybki, ekran bardzo wyraźny, odcisk palca 10/10. Niesamowita cena/wartość. Za te pieniądze nie kupisz nic nawet w pobliżu tego telefonu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VicVIP3
    AU
    13/10/2021

    Telefon otrzymany dobrze zapakowany. Wydaje się, że działa dobrze, nadal pracuje nad niektórymi ustawieniami. Jednak wydaje się, że Bluetooth regularnie wyłącza się podczas słuchania muzyki z głośnikiem Bluetooth.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Na początku telefon ciągle się wyłącza. Teraz trzyma. Inaczej za cenę bardzo dobry i świetny design. Jeśli teraz działa 5 gwiazdek jest w porządku. Czekam na niego teraz, jeśli pozostanie stabilny albo znowu się wyłączy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$329.99
    • US$329.99
    • US$129.99
    • US$269.99
    • US$329.00
    • US$204.99
    • US$199.99
    • US$127.99
    • US$219.00
    • US$284.99