Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/02/2021

    Znam Hero Pens od dzieciństwa. Produkują je od wielu lat. Ich produkty są wystarczająco wygodne, aby kupić i nie obciążają kieszeni. Długopis pisze płynnie i równomiernie, choć zauważa się małe przeskoczenie, ale można go zignorować, gdy ma się mało pracy. Dobre końskie pióro. Jest to moje pierwsze doświadczenie zakupowe z Banggood i polecam je na przyszłe zakupy. Używali PostNL do wysyłki i pomimo tak wielu negatywnych recenzji usługi pocztowej, jestem zdumiony śledzeniem pakietu! Każdy szczegół został dopracowany przez służby kurierskie i za to gorąco je polecam. Zachęcam ludzi, by myśleli o nich dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2017

    Muito bonita.. pena que chegou um risco muito feio no clipe da tampa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2019

    perfect

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2019

    beau stylos plume de belle qualité , mais il a du mal a fonctionner ; j'y est mis une cartouche car j'ai d'encre en bouteille . ai-je mal fais je n'en sais rien car aucune explication . livré avec sa boite de rangement bonne qualité aussi un petit conseil serait le bien venu . long a arriver

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2020

    Porządek i ilość przybyła Bardzo miła i kompletna dostawa Ale wniosek został opóźniony ze względu na okoliczności Dziękuję Panjud za jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2019

    un buen servicio al cliente ya que al momento de la entrega me llamaron con anticipación para evitar conflictos eso si el seguimiento de este es un poco tardado pero de igual manera buena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2018

    Прекрасная работа обслуживающего персонала, своевременная доставка и хорошее качество товара.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2017

    Caneta linda e de excelente qualidade. Excelente para uso pessoal e ideal para presentear pois já vem dentro de uma caixinha da própria marca. Valeu a pena. Excelente custo-benefício (linda | sofisticada | pesada | excelente material | preço muito acessível).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2017

    Penna daall'aspetto veramente elegante. Accetta sia inchiostro stilografico da boccetta, che ricariche in capsule. Ottima scrittura, morbida e lineare.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2017

    Kupione na prezent, ale nabywca bardzo zadowolony, wykonanie takie jak droższych piór markowych. Otrzymałem w GRATISIE ekskluzywne opakowanie do piór o wartości kilkunastu złotych. POLECAM !!!!!!!!!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 319
    • Ft4 148
    • Ft6 287
    • Ft3 142
    • Ft3 142
    • Ft5 082
    • Ft10 529
    • Ft2 198
    • Ft5 809
    • Ft4 400
    • Ft2 198
    • Ft3 928
    • Ft2 198
    • Ft9 746
    • Ft5 343
    • Ft2 198
    • Ft5 658
    • Ft8 646