Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • GijVIP4
    IT
    11/03/2021

    Jest to zgodne z oczekiwaniami, przydatne podczas długich podróży pociągiem, kiedy nie masz pod ręką gitary, i chcesz kontynuować trening.... Regulacja siły jest empiryczna, dla prób, uważanie, aby nie wymusić zbyt dużo nakrętki regulacji mają mechanizm sprężynowy przeciwko plastikowi, dość delikatny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2017

    Much better than the old spring grip things from the 80s. I like how you can set the tension for each finger. I don't play guitar but my doctor suggested I get one of these to help with the cramps in my hands from working on a computer all day. It helps! Rubber pad on bottom and each finger "key" is comfy and doesn't slip.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Doskonałe urządzenie wzmacniające palce. Regulowane napięcie do każdego palca. Używałem tego do udanego ćwiczenia palców po chorobie, która spowodowała problemy z kontrolą palców.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2017

    Аппарат прикольный, хороший тренажёр для пальцев.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Dobry produkt...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Symulator jest bardziej dla tych, którzy grają na mosiądzu, nie wiem, jak to pomoże grać na gitarze. Będę musiał zdjąć gips z lewej ręki i się rozgrzeję. Z jakiegoś powodu numer 3 jest ciaśniejszy od innych, ale dostosowanie mocy pomoże.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    great for recovery exercises

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2015

    Its a really good and well built product. Does the job if you practice with it 30-60 minutes per day (not in only one session). You'll see the diffrence after 2-3 days. Helps to strengthen your fingers and also improves your coordination, but please be aware that (as ALL product like this) if you abuse it and try to get strength fast, its a big chance to develop Carpal Tunnel Syndrome.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2016

    Cet appareil peut avoir une certaine utilité pour ceux qui doivent exercer une forte pression avec leurs doigts, mais pour un guitariste, je trouve que la résistance des pistons est trop forte, bien que celle-ci soit théoriquement réglable par compression ou détente de leur ressort. Une moindre résistance aurait rendu l'appareil bien meilleur.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2015

    Me llegó bien y toda la onda. La graduación de la tensión no la noto, le he puesto al máximo y he hecho una serie de ejercicios cada día desde que la adquirí. Soy guitarrista flamenco, la verdad que no noto la diferencia o mejora en mi digitación, por el contrario, mi velocidad de ejecución se ha reducido.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.23
    • US$185.19
    • US$10.38
    • US$159.99
    • US$127.04
    • US$15.00
    • US$12.69
    • US$8.28
    • US$4.99
    • US$7.09
    • US$21.99
    • US$9.99
    • US$28.86
    • US$18.99
    • US$3.66
    • US$21.84
    • US$8.99
    • US$70.44