Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(201)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(201)
    • 5 Star(185)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/01/2021

    Byłem bardzo podekscytowany, kiedy kupiłem tę magnetyczną bransoletkę zdrowia. Jednakże, noszę go codziennie od kilku tygodni i nie doświadczyłem żadnego wzrostu ani spadku stanu zdrowia. Nie ma instrukcji dla tej bransoletki. Aby skrócić długość, trzeba usunąć jeden z zapinek między linkami, usunąć liczbę wymaganych linków, a następnie ponownie załączyć linki dla wygodnego dopasowania. Trzeba będzie użyć końcówki igły/szpilki do szycia lub sprawdzić u lokalnego jubilera/sklepu i zapytać, czy będą one dostosowywać dla Ciebie (mają specjalne narzędzie zegarka na nadgarstku, które bardzo łatwo usuwa zatyczki).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    ωραία η αλυσίδα σχετικά βαριά, οι μπίλιες από μέσα φαίνονται σαν πλαστικά πατημένα μέσα στο μέταλο.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Ładna bransoletka, trochę długa, ale jest w porządku. Zgadza się z opisem. Ładna bransoletka, trochę długa, ale jest w porządku. Pasuje do tego, co jest opisane. Julie Bransoletka, un peu long mais a va. Zorganizuj à ce est dans poniżej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • robb053
    AU
    16/12/2020

    Kocham wygląd i uczucie. Naprawdę jak zapięcie się zamyka i jest trudne do odnalezienia. Mniej prawdopodobne, że odsunie upadek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Esztétikus,remélhetőleg jó élettani hatása is lesz...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2019

    Nice appearence, different approach of health ways through magnetes and health stones, Titanum body. Big enough for every hand. Negative only, that it is a little to heavy for titanum body. Possibly there is not only Titanum but a mix of Titanum and Steal. I ordered it for under 10 Euro. So for this price I can recommend it, because such brachelets in Online trading costs normaly the twice of this price.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2018

    Naprawdę bardzo piękna bransoletka. Ładne wykonanie. Jestem zadowolony bardzo. Szybka przesyłka (Poland)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2019

    superb product..looking good on my hand..people asking me about the product ..its attractive too..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2018

    its a good quality and beautiful product for the health...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2019

    ótimo produto excelente qualidade muinto bom adorei e vou comprar outra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 269
    • Ft4 720
    • Ft7 616
    • Ft3 805
    • Ft6 294
    • Ft6 924
    • Ft13 851
    • Ft9 443
    • Ft10 222
    • Ft6 231
    • Ft1 721
    • Ft3 460
    • Ft2 420
    • Ft3 625
    • Ft3 805
    • Ft10 342
    • Ft3 460
    • Ft9 233