Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(88)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(88)
    • 5 Star(73)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/03/2022

    Uchwyt jest aluminiowy. Posiada przycisk, który można włączyć i wyłączyć i ustawić kolory. Całkowita długość uchwytu, wraz z uchwytem, jest taka, jak jest zapisana w opisie. Ostrze jest wykonane z mocnego plastiku. Dźwięk włączany i wyłączany jest jak w filmie. Ale kiedy jest włączony, to nie jest prawdziwy dźwięk. Znośne, dlatego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Niesamowity przedmiot!!! Dla prawdziwych fanów Star Wars. Lekkie szanse, jeśli chcesz. Niebieski, czerwony, różowy, zielony... wszystkie kolory. Produkuje dźwięk jak w filmach. Ważna rzecz z dźwiękiem: gdy szabla jest włączona, dźwięk się włącza i nie wyłącza. Rada: Ponieważ chcę go oświetlić i umieścić na ścianie, spróbowałem jakiegoś rozwiązania, aby usunąć dźwięk. Włóż trochę złożonej papierowej tkanki do środka na dole szabla (gdzie jest dźwięk) i dźwięk się wyłącza, ponieważ to zatrzymuje drgania

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2022

    Miecz świetlny jest fajny, ale fioletowy kolor jest bardzo słaby, wygląda jak bardzo jasny liliowy, jest prawie biały. Poza tym, to całkiem fajne. (Na zdjęciu nie widać zbyt wiele, ale widać, że czerwony jest dużo silniejszy, i tylko stał się fioletowy i nie liliowy, pq był bardzo ciemny, jeśli ma małą jasność, Nie wygląda jak inne, ale jest w porządku.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Miłego dnia, Nie mogę uwierzyć, że po długim czasie, długim procesie i długim oczekiwaniu otrzymał części mojego produktu. To sprawia, że demolować moje dzieci marzenie. Otrzymaliśmy właśnie jeden mały (mały) pakiet. Przepraszam za werset

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Doszedł dnia 17 nd 21 do 30 miecz jest dobrze wykonane dźwięki i światła działa bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Miecz świetlny jest świetny, nie za duży, ale myślę, że jest odpowiedni. Używam go do fotografii i wygląda na szary. Wkrótce zamówię jeszcze jedną

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    To jest bardzo dobre!!!! Cała rodzina się kłóci. ( 7 szt.) oryginalny dźwięk pochodzący z miecza.... To brzmi dokładnie tak jak w filmach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2022

    Otrzymałem go 11⁄2 tygodni wcześniej to jest świetne!!! Szczerze to jest dobra jakość Jestem bardzo zadowolony!!! polecam 🤩

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    Wszystko jest świetnie, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    Dobra replika, ale małe ostrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$26.69
    • US$35.99
    • US$11.99
    • US$12.59
    • US$29.99
    • US$19.99
    • US$34.99
    • US$24.99
    • US$35.99
    • US$35.99